ALT Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 To klon znanej wam dobrze gry Worms,z tą różnicą że głównymi bohaterami są jeże! Tłumaczyć chyba więcej nie muszę...Logować się na stronę i może ktoś zrobić serv na multi,bo nie wiem czy mój zadziała.STRONA Edit: Nazywam się AiT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 18 Maja 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Too much TF2 I like it Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 18 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Nie ma tu nic z TF2 oprócz czapek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 18 Maja 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 od lewej: engineer, jakiś ninja, scout, heavy Nic a nic oprócz czapek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Widać kolego za dużo w tf2 grałeś. Bo ja nie widzę podobieństwa :P. Nie próbuj być fajny bo zara i tak przyjdzie inteligentniejszy od ciebie. A jak cię zgasi to będziesz płakał w kąciku. No chyba że jesteś jakimś multikontem. Możliwe że nikasa choć pewności nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 18 Maja 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 nikasa? Weź mi nie wlewaj :D A serio - Nie jestem multikontem -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 18 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Dobra,mój serv wejdzie to dawać,nazywa się GMclan.Robimy zwody :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 specjalnie dla ciebie odpaliłem to pierwszy raz od 3 miesięcy a ty sobie poszedłeś, kurde mol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 18 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Nie gadać,tylko włazić na serv :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 18 Maja 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 a mi na wp nie dochodzi mail aktywacyjny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 pewnie jakiś boski spam-filtr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Bo to wp :P Use gmail lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Stare ;) To dokładnie coś jak Worms'y (nawet grafika podobna), ale z jeżami, ogólnie podobny arsenał, fizyka zasadniczo tak sama, chociaż gra ma pewne ulepszenia (gra w koszykówkę itd.) Jak kosz będzie, to wbijam :D Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 @up: grafika nie nawet, tylko oczywista zrzyna ze stylu Worms 2, fizyka różni się w znacznym stopniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Czemu mi się tak tnie? góra 2 fps mam. A starcraft 2 śmiga aż miło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Nie lepiej pograć w stare poczciwe Worms Armageddon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Nie lepiej pograć w stare poczciwe Worms Armageddon? zagrałbym sobie, ale płyta mi gdzieś znikła i dupa z online. poza tym, a dlaczego nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 oczywista zrzyna ze stylu Worms 2 Wydawało mi się, że z Worms Armageddon/World Party Z drugiej strony albo goście przerabiają grafiki z Wormsów, albo są dobrzy, grafika wygląda jak zerżnięta z wormsów, ale widać (jak weźmiemy skriny), że jest bardzo podobna (nie identyczna) Zresztą - co ja tam wiem ;] Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Akurat styl grafiki w Armageddon/World Party był identyczny jak w Worms 2. Od czasów Worms 2 po WWP tylko rozbudowywali grę o nowe ficzery, a grafika była generalnie ta sama. @Jaklub: Wormnet działa bez problemu nawet na pirackich kopiach. A zresztą, zawsze jest opcja gry przez LAN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Aha, chyba, że tak ;] A ta rejestracja jest konieczna? Bo grę ściągnąłem z repozytorium, niby jest w niej możliwość gry (przez neta), jednak nie wiem po co ta cała rejestracja Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Proponuje aby administracja dala ALT'owi rangę mistrza klonów, bo co tydzień wrzuca coś tego typu. Nie wiem jak mozna nie widziec podobienstwa z TF2. Charakterystyczny klucz z lat 60'tych(Tf2 pierwotnie stylem mialo byc z tych lat) i żółty kask, też z 60'tych. Ninja ma papierosa w gębie. Spy Headgear ze słuchawkami i bandaże na dłoniach. Scout. Męski zarost, minigun i pas nabojów do miniguna. Do tego charakterystyczne rekawiczki. Grubas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Eee tam ;] Tak konkretnie to jest chyba logo, jest też taka mapka, konkretnie nic nie znaczy Ogólnie dużo mamy w tej grze grafik jeży ;] Zrobiłem sobie drużynę Pokemonową i Sonic'ową :D (Pokemonów jest tak dużo, że można 2 drużyny zrobić [jak nie więcej], szkoda, że nie ma tylu dźwięków jeży (z 8-10 jest), ale cóż :D Projekt OpenSource'owy się rozwija, więc może będzie więcej Fervi PS. Polecam też TeeWorlds - taki shooterek :D PS2. Jak będę miał łącze, to może zagramy w King Mode? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 stężenie emotikonek w powyższym poście jest zbyt duże umieram btw. jakby ktoś chciał w te jeżowojny grać przez sieć, walić do mnie na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 20 Maja 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Trailer wersji 0.9.13 ma ######stą muzyczkę, 2 dzień go słucham :D http://www.hedgewars.org/screenshots.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi