Fronia1996 Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 witam nie będę owijać w bawełne (bo w tym dobry nie jestem:P) szukam czołgów (zdjęć) do menu ale tych ważniejszych typu pierwszy czołg pierwszy Polski największy itp. wszystkie grafiki muszą być w 640x480 za wykorzystane foty miejsce w autorach gwarantowane ;P z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 a co niedobre ludzie zabraly googla? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fronia1996 Opublikowano 13 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 wiem ale szukałem i nic nie moge znaleść a wiem że koś inny znajdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 To ja nie wiem gdzie ty szukałeś... LINK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fronia1996 Opublikowano 13 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 chodzi mi o te najważniejsze gdybym chciał jakiegoś czołga to bym se go znalazł ja szukam tych ważnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozone15 Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 a co wg Cb oznacza słowo "najważniejsze"? bo ja nie wiem, o co Ci chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Imho trudno będzie znaleźć największy czołg, gdy szuka się tylko 640x480 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 czemu ktos ma szukac za ciebie? Najpierw googlasz jaki byl pierwszy czolg a potem jego grafike. Ale to trudne, co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fronia1996 Opublikowano 13 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 mam nadzieje że ktoś będzie się znać na rzeczy i będzie znał np nazwę największego czołgu świata po szukając w googlach nie ma się pewności że jak pisze największy to jest największy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Wyszukaj w googlach czołg "7tp" i naucz się odmieniać przez przypadki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Hitler miał manię na punkcie robienia wielkich rzeczy. Niemiecki Mauss - jest największy w klasie ciężkich czołgów, był już w fazie testów ale nie wszedł do produkcji bo wojna się skończyła. a na projektach niemcy mieli jeszcze większe czołgi np. ratte - największy jaki zaprojektowano ( jego wcześniejsza wersja była działem samobieżnym nieco mniejszym gabarytowo ) Edit: Mausa można zobaczyć w grze MMO World of Tanks w którą gram. A tutaj specyfikacje innych czołgów, niektóre parametry z powodu balansowania gry lekko odchodzą od tych z reala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fronia1996 Opublikowano 13 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 jeden post i konkretna odpowiedź :D jak cię dodać w autorach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Przecież nic nie zrobiłem lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fronia1996 Opublikowano 13 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 wspomnienie tylko będzie chyba że nie chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 13 Maja 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 WIKIPEDIA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 wspomnienie tylko będzie chyba że nie chcesz Jak tam wolisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 On chce ci dać kretki do kier a ty się dziwisz. Wszyscy ludzie są mili tylko potrzeba odpowiedniego podejścia :gnysek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 13 Maja 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Przecież nic nie zrobiłem lol Nie martw się, gra i tak się nie ukaże :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fronia1996 Opublikowano 14 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Nie martw się, gra i tak się nie ukażę :) może i tak ale tylko on dał jakiś konkret w cretach dużo luzu jest :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi