kriso99 Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Witam. potrzebuje aby ktos przerobil mi grafike tego oto ludzika(animacje) ludzik powinien wyzucac granat i machac nozem credits gwarantowane z gory dziekujej bron powinna byc skierowana w prawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 9 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 jezeli nie chce sie wam robic amimacji to chociaz niech ktos mi podzieli tulow i reke na dwie czesci i dloni dorysuje noz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lordis Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Prosze Link: Click ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Yeah:D Mój tutek jest pierwszy na liście Podzielenie nie jest już takie trudne,nie przesadzaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 On nie prosił o animacje szkieletową tylko o zwykłą animację, plus po co mu to jak nawet nie ma postaci podzielonej na części, więc i tak nic z tym się nie zrobi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 9 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 potrzebuje wlasnie aby mi ktos podzielil i dorysowal noz nie mam zadnego programu do przerabiania grafiki wlasnie chcialem zrobic na tym programie do robienia animacji szkieletowej lordis:twoj post nie byl ani smieszny ani pomocny a w google to jeszcze umiem wpisac prosze aby mi ktos podzielil go na czesci i dorysowal noz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Nikt ci tego raczej nie podzieli bo to i tak będzie brzydko wyglądać, napisz do autora pracy niech ci da wersje w częściach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 9 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 zebym jeszcze wiedzial kto jest autorem z neta wziolem;) nie musi to byc jakos super, extra podzielone wazne zeby bylo;) pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 z tego co wiem to exigo(?) wrzucał to na GMC :) poszukaj w temacie darmowe grafiki TDS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 9 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 pamientam ze ten kto wzucal to napisal ze znalazl to na dysku a czy jest autorem??? nie potrzebuje jakiegos specjalnego podzielenia kazdy mi sie przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 podziel sobie... gumkom wywal wszystko oprócz ręki i zapisz jako ręka.png i tak dalej xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 9 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 na czym na peincie??? nie mam innego(lub zadnego):( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Klik - Najwyższy czas zdobyć lepszy program do obróbki graficznej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 pamientam ze ten kto wzucal to napisal ze znalazl to na dysku a czy jest autorem??? nie potrzebuje jakiegos specjalnego podzielenia kazdy mi sie przyda Exigo jest autorem https://gmclan.org/up3290_3_animacja_tds_v5.html zapytaj się go na pewno gdzieś jeszcze ma go podzielonego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek1910 Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Ja powiem że te ruchy zrobiłeś jak żywe gdyby była grafika 3d to była by bardzo realna gra :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 10 Maja 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Ja powiem że te ruchy zrobiłeś jak żywe gdyby była grafika 3d to była by bardzo realna gra :) Huder napisał przecież, że to Exigo zrobił, a nie on... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi