Kimonek Opublikowano 9 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Mniej więcej tak będzie wyglądał ten hud, możliwe że kilka rzeczy się zmieni Tu będą ikony , np ,, Bohater" albo ,, Zadania ". Tu czary. A tutaj avatar Kolejnego screena , z kompletnymi ikonami , może dodamy jeszcze dziś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerus33 Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Mniej więcej tak będzie wyglądał ten hud, możliwe że kilka rzeczy się zmieni Tu będą ikony , np ,, Bohater" albo ,, Zadania ". Tu czary. A tutaj avatar Kolejnego screena , z kompletnymi ikonami , może dodamy jeszcze dziś. Skoro mają tam być czary to dlaczego leży miecz czy tam sztylet? Mogłeś napisać bronie i czary :P. Avatar będzie się samemu ustawiało jak mniemam :rolleyes: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Bo do miecz też będą skille, a obrazek jest tylko przykładem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimonek Opublikowano 9 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Taki szybki news: Pokaże teraz 3 ikonki które pojawią się nam na pasku, a wy powiedzcie czy pasują czy je zmienić :) Ekwipunek Statystyki Zadania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 proste, az za proste... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Biorąc pod uwagę całą grafikę to są w podobnym stylu - więc ok :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimonek Opublikowano 9 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 No i to jest prawidłowa odpowiedź ,, styl grafiki " . Nie będę robił grafik ikon powiedzmy HD skoro reszta taka nie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Może nakręć jakiś film? Jak dla mnie grafika na razie nie jest do oceny, więc może ocenilibyśmy mechanikę gry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimonek Opublikowano 9 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Dobry pomysł. Ale na pewno nie wyjdzie dziś :( Możliwe że jutro. Może być ? E: Możemy się też nie wyrobić na jutro , mamy teraz trochę rzeczy do zrobienia :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Spokojnie, nie pali się. Dopracujcie elementy które chcecie pokazać na filmie i zaskoczcie nas! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimonek Opublikowano 9 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Aha i od razu mówię , GRAFIKA NIE BĘDZIE ZMIENIANA ! Taki trzymamy klimat i taki pozostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Prace nad fabułą trwają? Będzie liniowa czy nieliniowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Jaki klimat zią. To ukradzione sprity drzewek, które zupełnie nie pasują do tych wielkich paproci z okresu kredy :P. Tak samo jak i skrzynki do niczego innego nie pasują. Hud ten na dole też z kosmosu wzięty. I ty tu mówisz o klimacie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimonek Opublikowano 9 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Te drzewa nie będą w grze, miałem je,ponieważ coś sprawdzałem. Zresztą, podkreśliłem to , na co mieliście spojrzeć Mniej więcej tak będzie wyglądał ten hud, możliwe że kilka rzeczy się zmieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Aha i od razu mówię , GRAFIKA NIE BĘDZIE ZMIENIANA ! Taki trzymamy klimat i taki pozostanie Ta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimonek Opublikowano 9 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Och.. Jezu.. Jak Ty się czegoś uczepisz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Taki już jestem. Nic nie poradzisz. Jednak może moja krytyka pomoże wam wziąć się do pracy i zrobić coś fajnego, ładnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Jak dla mnie grafika na razie nie jest do oceny, więc może ocenilibyśmy mechanikę gry? O, dobry pomysł! Chcę się dowiedzieć jakie gracz ma cechy, jak wyliczasz modyfikatory i podaj biegłości i umiejętności, dużo nie chcę, tak z 20 podaj, jakie masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotom Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Czekam, bo ładnie się zapowiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimonek Opublikowano 19 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Bierzemy się teraz w garść ! Tu mały dowód na to że pracę pójdą szybciej ! Nowe invetory Co o nim sądzicie ? Co do filmiku , myślę że już długo czekać nie będziecie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 za male buty, spodnie dla kogos kto nie ma krocza i miecz. TFU! wykalaczka! poza tym miejsca na pacerz powinny byc ciasniej upakowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Bronie, zbroje zajmują tylko jeden kwadracik w eq? Bo fajnie jest jak miecz zajmuje 3x1, zbroja 3x2 itd. Można się pobawić w układanie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimonek Opublikowano 20 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Ale w rpg nie chodzi o układanie itemów w plecaku :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 To tylko próbna wersja zawsze można zmienić, zobaczymy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Tak, ale i tak to uwielbiam! xD Ale spoko róbcie jak chcecie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 jak ja nie lubię rpg! Ale jeśli się postarasz zmienię zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Bronie, zbroje zajmują tylko jeden kwadracik w eq? Bo fajnie jest jak miecz zajmuje 3x1, zbroja 3x2 itd.Można się pobawić w układanieGo Report A ja tego nie lubię, wolę styl Gothica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Kiedy filmik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimonek Opublikowano 31 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Nie powstanie :P Bo i tak powinno być demo ( za jakiś czas ) więc nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 sprecyzuj "za jakiś czas" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi