PsichiX Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Tytuł: INBALLGatunek: Soccer OnlineOpis: Sieciowa gra w piłkę nożną z totalną demolką na boisku. Aktualnie testujemy połączenie i algorytm antylagowy.Download: http://psichix.com/inball/GameFiles/InballGame.zipZapraszam do testów!Autorzy:Programowanie: PsichiX Fabuła: brak Grafika: Inkeo Muzyka: brak Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Dużo tu nie widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 6 Maja 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Jakoś tej demolki sobie nie wyobrażam, a na screenach widać tylko gui nie pasujące do settingu gry :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Ah, jak się wzruszyłem zobaczywszy moją nigdy niepokazaną grę ( takie same założenia, tylko bez online). Już trzymam kciuki za produkcję :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 6 Maja 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 YXE no, powiedz co to ma być za demolka i jak się będzie grać. Za taki opis co dałeś to powinieneś warna dostać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 To mi go daj :P Demolka, czyli gracze maja do dyspozycji rozne nabyte przeszkadzajki, flary dymne, ogluszacze, bomby, kibole szarzujacy przez stadion itp, uzywaja ich podczas gry na innych graczy lub na stadion, niektore przeszkadzajki wlasnie powoduja zniszczenia, stad demolka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 mam nadzieję ze to tylko testowa postać, bo nie pasuje do reszty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Fajna byłaby piłka nożna z pierwszej osoby i każdy gracz online ma przypisanego piłkarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 A czy oprócz przeszkadzajek będą pomagajki? Kibole szarżujący przez stadion :) Świetnie ujęte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 YXE, no co tam z naszymi testami :<? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 14 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 będą jutro, walczę z UDP :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 no to czekam :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Mi też to GUI jakoś nie pasuje :P Gierka skojarzyła mi się z z NES-a, jeśli byłoby to coś w tym stylu (z takim widokiem w grze też) i jeszcze online, to byłbym wniebowzięty :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 zmien postac i gui, a bedzie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 15 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 od paru dni lezy na serwerze nowa wersja testowa wraz z kopaniem pilki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Oshit, mozliwosc kopania pilki w grze pilkarskiej, kto by pomyslal ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 16 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 głupiś. dotychczas był test jedynie połączenia i lagów. Aktualnie serwer dziala dla nowszej wersji, ale planuje dzis w nocy kolejne testy, dam znac o aktualizacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 trza było nie publikować zapowiedzi, bo teraz jak patrzę na to, co jest, przypominają mi się przerażające testy z czołgiem zbierającym gwiazdki. prawdopobonie przez tę wściekle czerwoną kropkę. ale masz 4 gwiazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 18 Października 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 antek, uprzedzając twoje sapania, wiedz, że to skończe what's crackin'? serio miałem nadzieję, że to skończysz :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 19 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 powiem tak: zleceniodawca olał sprawę, a ja nie mam już żadnej motywacji, by skończyć tę grę inaczej, niż tylko przepisać ją na xenona 2 (jedynki już nie wspieram powoli, bo nie spełnia obecnie moich oczekiwań, czego o dwójce powiedzieć nie mogę), gdzie brakuje opakowanej sieci (tym razem na UDP). Więc powiedzcie mi, skończyć tę grę, czy zostawić w spokoju? widzicie dla niej przyszłość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Jak dla mnie byłaby spoko ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 nie lepiej pisz Soul~crap z tymi fajnymi drzewami, a nie w pilki kopane sie bawisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thobby Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 @Up: +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi