Bedziom Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Tytuł: Labirynt Gatunek: znajdź wyjście (?) lub (jedna z sugestii) zręcznościówka Opis: chodzimy czerwonym kółkiem, w 1-szym poziomie zbieramy monety, w każdym z leweli trzeba dojść do teleportera (czyt. niebieskiego koła) znajdującego się gdzieś na planszy. Autorzy: Programowanie: Bedziom Fabuła: Bedziom Grafika: Bedziom, tło z google Muzyka: nie ma Screeny: Download wersji 0.5 - 3 poziomy. brak helpa, WIATRAKI SĄ DO OZDOBY! NIC SIĘ NIE STANIE, JAK SIĘ NA NIE WEJDZIE! (to tak na wszelki wypadek - kolega 10x się mnie o to pytał, zanim przeszedł przez korytarzyk z wiatrakiem). UAKTUALNIENIE Wersja 0.6 - jest menu (tam jest bug - pomiędzy napisami "Play" i "Quit" jest pusta przestrzeń - kliknij tam, to zobaczysz helpa), bez tego tła oraz ściany w 2 i 3 levelu nie są zrobione "na odwał". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Huh... WoWoWoW widzę chodnik w backgroundzie... WoW ale czad łał o japierdziu w dupe o kurde jesteś ######sty zawsze marzyłem, żeby pograć w grę z chodnikiem w backgroundzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Słaba..nudna gra,niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 grafiki brak, ludzik(?) sie zaczepia, lecz to chyba twoja pierwsza gra, wiec ocene podciagne do 2/5 , lecz nastepnym razem najpierw pomysl czy sam bys w to gral i dopiero wypus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Trzy razy nie, zapraszamy ponownie w przyszłym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cordoba Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 I co tu jest ciekawego w tej grze, bo nie wiem?:) Grafika jest niestety kiepska, jedyne co wygląda nieźle, to te wiatraki. +1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimonek Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 A więc tak... Dlaczego punkty są tylko w pierwszym poziomie ? Dla mnie labirynt to jest coś, gdzie trudno dojść do wyjścia , dorób że przez ściany nie widać nic prócz ciemności. Background , chodnik. To ten teleport leży na ziemie a człowiek musi do niego wejść jak do kałuży ? Tak to rozumiem.. Dopracuj tą grę , na razie to 1,6/5 Ps. ,, Gatunek - Zręcznościowa " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Popracuj nad grafiką! Pomyśl o trójwymiarze, chociażby pseudo 3d. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 4 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 @zelman - fajnie, że czekasz :D @kimonek - punkty dodam... co do ścian - nie wiem, jak to zrobić... Przykładów mgły nie ogarniam... @TheMarcQ - gdzie się ludzik zaczepia? @Cordoba - niestety :( E: @Baca - oh no :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimonek Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Poszukaj na forum na temat tych ,, ciemności " . Chyba nawet miałem gdzieś przykład , może dorzucę w edit . Edit: Mam takie dwa : https://gmclan.org/up6062_11_Lighting_Engine_Example.html https://gmclan.org/up6062_11_prostamgla_by_Tymon.html Nie zapomnij o creditsach jak ich użyjesz ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 4 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Przykład Tymona mam. Nie kapuję. Drugi się ściąga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimonek Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 No to jak nie rozumiesz tego przykładu to nie wiem jak Ci pomóc. Może dokumentację poczytaj to zrozumiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 5 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 uaktualnienie. Wersja 0.6 jest poprawiona i oddana do download'u. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 0.6? cos z tego "bedzie" chyba przy wersji 132.77-99 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 5 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 nieee.... jeszcze może być (jak się pewnie domyślasz) np. 0.6.00.00.00.01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 ta gra dalej NIC nie oferuje.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 5 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Wiem, ale jest to jednak poprawiona wersja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bidziu890 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 zastanawiam się po jasną ch*lerę są te kręcące się coś.. graficzka do dup*; nic ciekawego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 5 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 tam prawie nie ma grafiki -,- --- a cholera to nie przekleństwo, żeby to cenzurować :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Bardzo dobra gra. Grafika kozak. Szykuje się następca dyzmka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 5 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 <ukryta ironia> Dziękuję za pozytywną ocenę oraz uprzejmie proszę o nieporównywanie mnie do Dyzmka. Nie życzę sobie :) </ukryta ironia> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 @up: na serio uwazasz, ze to byl dobry komentarz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 5 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 [sarkazm] tak, oczywiście [/sarkazm] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zdecyduj się czy piszesz BBCODE w '[]' czy w '<>'. Nie porównywać cię do dyzmka? Szczerze. Dyzmka gry są przynajmniej kilka razy lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 6 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 (Wiem, że już to dawałem, ale.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maksym10 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Nie wiem po co wystawiać takie gry do publicznego oceniania. To jest słabe, ale to twoja pierwsza, więc 2/5 <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 @korodzik: nie pamietam, by postac w tej grze miala twarz... E: zdekom..... yyy... zdekonspirowalem gre i wyszlo, ze jest tam... 20linii kodu, i to dlatego, bo jest if { //akcja } i pare klockow. ON SEROIUS. po co takie cosie wystawiac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 6 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 kocham wasze pozytywne opinie <33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 ON SERIOUS WTF? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi