Piotrek1910 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Nowy updeeeeeejt. Troche trwalo, choc tak naprawde to byla dluzsza przerwa a teraz bedziecie miec efekt prawie miesiaca pracy. W sumie do konca juz znacznie blizej niz dalej. Z wiekszych nowosci to itemy, nowe UI, nowe 2 spelle no i jak zwykle dla posiadaczy preordera takze i nowi przeciwnicy! Eye-candies: red+kryt blue A po wiecej (takze slodkosci) zapraszam na stronke: http://codedaemons.com/ Jak ja nie lubie takich gier, lecz ta wygląda nawet przyjemnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 według mnie muzyka do gry fatalna :/ Hm, dziwne bo poki co kazdy kto GRAL mowi ze pasuje swietnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Hm, dziwne bo poki co kazdy kto GRAL mowi ze pasuje swietnie :) Muzyka w classicu z czego pamiętam była hejtowana. Mi także nie pasowała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 12 Czerwca 2012 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Muzyka w classicu z czego pamiętam była hejtowana. Mi także nie pasowała. Tej nie wstawiliśmy na stronę do posłuchania :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 ta teraz na stronie jest zbyt prostacka i nie oddaje klimatu :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 mysle ze to plytkie wnioski, muzyka nie ma byc glownym elementem tylko z lekka grac w tle przy innych roznych efektach dzwiekowych :> poki nie zagrasz to nie mozesz do konca tego ocenic ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 12 Czerwca 2012 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 ta teraz na stronie jest zbyt prostacka i nie oddaje klimatu :/ Jeśli Boss battle, czy też Main menu to prostackie utwory bez klimatu to może ja jestem głuchy :/ Jeszcze kilka godzin temu testował to koleś z gamersgate i mówił, że właśnie muzyka ######aszcza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 nie to zebym byl jakimś ekspertem ale z muzyką mam często doczynienia wiec troche wiem i muzyka nie pasuje :/ E: no moze nie jest tak zle, ale wkurza mnie muzyka podczas walki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 22 Czerwca 2012 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Przeglądałem dysk i znalazłem ciekawostkę pewną: tak by wyglądały postacie w naszej grze jakbyśmy mieli kase na to: Female Thief v.1 Female Thief v.2 Male Master of Arms Jeszcze nawet bez kasy była opcja ale kolesiowi coś wypadło, wip Female Knight Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 cycki w pierwszym zrabane, ale tak to BOSKIEE to drugie wyglada jak model 3d z jakiegos MMO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 1sze najlepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 gra skonczona the game is done Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Gratulacje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 wreszcie : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 14 Lipca 2012 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Ile sobie liczyliście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 15 Lipca 2012 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 co masz na myśli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Cenę. Bo nie chce mi się kliknąć 2 razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 15 Lipca 2012 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 wcześniej 8 ojro, teraz 10 będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi