zidanexx Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 Siemka :bye1: z tego powodu że u mnie w Białymstoku jest nuda na maxa i jest strasznie gorąco postanowiłem zrobić tym razem PROgram PROdukcji zidanexx. Otóż że jest to mój pierwszy program i niewiedziałem jak się do niego zabrać ale potem pomyslałem co jest u mnie bardzo rzadkie :P i zrobiłem "coś" jest to program który ma wpisane polskie (bo nie niemieckie)litery alfabetu... Lecz to się nie nadaje do publicznego wystawienia <_< Link: http://www.gmclan.org/up1059_4_Alfabetorox.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 Mam jedno pytanie: po co to komu? <_< Stawiam 0/10. Nie znam głąbów, którzy nie znają na pamięć alfabetu. Gdyby polskie litery dało się skopiować, postawiłbym 2/10, bo nie wszyscy mają polskie kopie Windowsa. Nie wiem także, dlaczego napisałeś wielkimi literami cząstkę "PRO". Nie jest to PROfesjonalna robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zidanexx Opublikowano 22 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 hgahahahahhaha to z nudów było robione bo nie miałem pomysłu a to było na chama pomysł wlepiony <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 Wiesz co? Z nudów lepiej rób minigierki, nie miniprogramy. Bo jeśli nawet robisz coś z nudów, lepiej pomyśl, czy warto to dać na net i czy będziesz kiedyś z tego korzystał. PS. I tak nie podniosę ci oceny. To, że robiłeś program z nudów, nie ma nic do rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 Yhm, yhm teraz cytacik, który TY powiedziałeś zidanexx: "Matthew_Kane robisz bardzo dużo gier ale są za przeproszeniem pojebane ...Może zrób jakąś większą produkcję a nie ciągle szybko małe gierki". I ty to mówisz? To nie są małe gierki, ale nieważne. Twój program nie ma sensu, przyszłości... To równoważne z pokazaniem screena twojego programu. Jeśli moje są p******e to jakie są twoje? To po prostu śmieszne... PS. JA nie robię MAŁYCH gierek tylko robię je bardzo szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 Skoro nie masz pomysłu i robisz coś byle jak oraz bez większego sensu, to po co w ogóle coś zaczynasz? -_- Program to zwykła kicha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Lipca 2006 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 wiesz co robi pies jak się nudzi? siedzi i j*** liże. idź się lepiej leczyć na głowę, może jeszcze jest jakiś ratunek... takiego głupiego programu jeszcze nie widziałem, do tego trzeba kliknąć dokładnie w strzałkę, żeby przejść dalej, mogłeś chociaż prezycyjne kolizje wyłączyć :/ i po co robić to na oddzielnych roomach, starczy tablica, ale widocznie tak się nudziłeś że wolałeś dookoła co nie zmienia faktu, że jest to najgorsza gra jaką widziałem (Cairo 3 to przy tym hit) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zidanexx Opublikowano 22 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 hmm lizać sie nie będe a ty masz większe zdolności w gm więc tak powiedziałem :) A macie rację ze ten program jest gówniany :jezor: WYWALIC TEMAT! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi