Alternative Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Nie mogę uruchomić gry GTA IV, mój komputer spełnia wymagania sprzętowe, mimo to wyskakuje błąd: Error: SecuLauncher: failed to start application. [2000] Patrzałem w internecie na sposoby rozwiązania tego problemu tj. przeinstalować Microsoft Redistributable i Microsoft .NET Framework 3.5 oraz samą grę, ale to nic nie dało. Jedyne co mi przychodzi na myśl, to to, że na pudełku jest napisane: OS Windows Vista - Windows 7 Service Pack 1 / XP - Service Pack 3 A ja o ile sięnie myle mam XP Service Pack 1, czy to coś robi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Nie, napisali to na pudełku dla jaj. Pewnie, że robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 a jak zrobić żeby było SP3? skąd pobrać aktualizacje? i czy to po prostu się instaluje jak każdy inny program, czy tak jakby się inny system instalowało, bo ja nie chce czegoś rozwalić.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Omg pobierasz aktualizacje normalnie jak każda inna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Jak masz oryginalny system, to Windows Update odpal. Zresztą, domyślnie powinien sam pobierać aktualizacje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 nawet nie wiem czy mam oryginalnego xd na laptopie jest nalepka Windows Vista ale ten co mi sprzedał, zainstalował XP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 No to updatuj, będzie śmiesznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 A tak btw. to nie uważasz że skoro jest nalepka win. Vista a koleś zainstalował ci XP to cie w ch**a zrobił nieco? Chyba że zszedł w takim wypadku z ceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 A masz jakiś komplet? Książeczka, płyta (oryginalna) i Nalepka? Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Mógł zrobić downgrade, nie znaczy, że jest lewy system. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Może system nie jest lewy, ale znając alternatywniaka gta IV jest lewe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 @UP GTA VI? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 @up literówka, też mi wielki powód do napisania beznadziejnego posta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Jakby admin to napisał powiedziałbyś "Słuszne spostrzeżenie". ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 @up: +1 @IamTheLaw: też mi wielki powód do napisania beznadziejnego posta Może system nie jest lewy, ale znając alternatywniaka gta IV jest lewe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Jakby admin to napisał powiedziałbyś "Słuszne spostrzeżenie". ;) nie jestem dupolizem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi