alexa00 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Witam :) Mam problem, mianowicie nie wiem jak zrobić samochód w 3D Game Maker :D Jaki mam wstawić kod? Jak zrobić żeby ten samochód był trójwymiarowy? Jak zrobić, żeby się poruszał?? Bardzo, ale to bardzo proszę o pomoc!!! Z góry strasznie dziękujęę!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 To forum jest o programie Game Maker a nie 3d gamemaker :). 3D Gamemaker jest bardzo stary i już nie używany przez nikogo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 GML d3d_draw_my_super_car( cm_fiat_126p );A tak na poważnie, jeśli chodzi o 3D w GMie, to poszukaj na GMC. Powinieneś znaleźć jakieś samochody rysowane podstawowymi bryłami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alexa00 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Ehhh i co z tego, że znajdę samochód jak nie mam kodu?? Proszę podajcie mi kod i jakieś samochody (link do jakiej strony..itp...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Powinieneś znaleźć jakieś samochody rysowane podstawowymi bryłami. Ehhh i co z tego, że znajdę samochód jak nie mam kodu?? mu wlasnie chodzilo o kod rysowania samochodu za pomoca podstawowych bryl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alexa00 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 A może mi ktoś wytłumaczyć jak to się robi?? Będę potwornie wdzięczna! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ILOSZ Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 https://gmclan.org/index.php?wiki=category&zm=25 3D w GM? Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi