Piedro Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 A mi się wydaje, że powinno być "Molly the sheep". Zamotałem się, masz jak najbardziej rację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Więc gra będzie się nazywać "Molly the sheep", chyba że ktoś jeszcze na zastrzeżenia co do nazwy. edit: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Update: Plik v1.1 Została odświeżona grafika i po przejściu dwóch mapach jest test puzzli, nakazie bez oprawy graficznej tylko sam mechanizm. Demo zostało stworzone do testów grafiki. Jak jest coś nie tak to piszcie mi o tym od razu. Jeszcze nie mam animacji owcy, ale pracuje nad nią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Było np. "Spyro the Dragon" więc raczej jest to poprawna forma :P Btw. ten link nie działa czy mi sie wydaje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cordoba Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Było np. "Spyro the Dragon" więc raczej jest to poprawna forma tongue2.gif Btw. ten link nie działa czy mi sie wydaje ? Cóż to za problem, wejść w jego katalog i pobrać tą grę? link do gry: https://gmclan.org/up2092_4_molly_the_sheep.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 TĘ grę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Querty 1.0 Option (jedna opcja?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 No tak QWERTY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Update: Pobierz: Plik https://gmclan.org/uploader/2092/screenshot209.png https://gmclan.org/uploader/2092/screenshot210.png https://gmclan.org/uploader/2092/screenshot211.png Co myślicie o grafice!!!. Chcę znać wasze opinie!!!. Obecnie skupiam się na samej grafice, więc do celów testowych zostały stworzone 3 poziomy + 1 bonusowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 W większości gier na telefony z ekranem dotykowym było wyrażenie "Tap the screen". Obecne złe nie jest, taka sugestia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Ja wolę Touch Screen, a co do grafiki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Jest spójna i przejrzysta. :lubieto: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Grafika może być, ale taki mały view jak dla mnie to porażka. I lepiej "Touch the screen" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Bez the jest źle? Spotykałem gry z napisem Touch Screen? A co do view-u to celowo dla fonów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Celowo dla fonów to jest rozdziałka, a view mógłby więcej pokazywac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 3 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Ładnie to wygląda, nie powiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 na jakie systemy komorkowe bedzie ta gra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 You're Dead Nie pasuje mi do bajkowej gry ^_^ a grafika bardzo mi się podoba, 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 4 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Updete: https://gmclan.org/up2092_4_molly_the_sheep_v1_3.html Nie pasuje mi do bajkowej gry ^_^ a grafika bardzo mi się podoba, 5/5 Jakaś propozycja? na jakie systemy komorkowe bedzie ta gra? ios, ipad, Android, psp... Ale to zależy jak gra będzie dobra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Zamiast you're dead, daj napis 'please insert coin' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 4 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Zamiast you're dead, daj napis 'please insert coin' Kiedy owca umrze to mam dać napis "proszę wstawić monety"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Tak. To będzie wskazywało nawiązanie do oldskulowości tej produkcji. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 To przydałaby się też jakaś otoczka z klimatem automatów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 4 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 To przydałaby się też jakaś otoczka z klimatem automatów. Możesz dokładniej rozwinąć swoją myśl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 @zelman You lost będzie dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerus33 Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Jedyne co mi się nie podobało to to że przy wyborze poziomów nie ma opcji wróć. Wiem że to wczesna wersja to nie jest żadna krytyka bo pewnie i tak to zrobisz. Rzeszta extra, grafika miła dla oka, sterowanie łatwe i te dodatkowe poziomy które spodobały mi się najbardziej ! Trzymam kciuki za tę gre ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Możesz dokładniej rozwinąć swoją myśl? Ekran gry otoczony odbudową od automatu, na dole panel z przyciskami. Jednak do gry w takim stylu przydałaby się bardziej oldschoolowa grafika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 4 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 @Morro zobaczę, może dam. @Nerus33 Oczywiście będzie opcja wróć. @Bosu Ale ekran gry by się zmniejszył. Dziękuję wszystkim za przetestowanie gry. Jak macie jeszcze jakieś sugestie to napiszcie! Edit: Może owcę postawić na dwóch nogach, co o tym myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi