zelman Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 niee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 W niektórych momentach to byłoby ciekawe. Ale niech owca nie stoi cały czas :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 @baca:albo ja zanimowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 4 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 @baca:albo ja zanimowac Chcę ją z animować, tylko to nie jest takie proste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Skeleton Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 4 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 @4tk To by brzydko wygłądało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Pixel do pixela a bedzie kokosza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 5 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Pixel do pixela a bedzie kokosza pixelart mie nie interesuje. Musiałbym całą grę przerobić na ten styl, bo w przeciwnym razie wyglądało by okropnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Skeleton http://pl.wikipedia.org/wiki/Skeleton Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 @4tk To by brzydko wygłądało. Sam skeleton to nie, ale potem możesz poprawić w jakimś programie graficznym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 5 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Grafikę robię wektorową więc animację też muszę zrobić wektorową, dzięki temu dobrze będzie mógł ją przeskalować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Cóż więc to co widze na screenach to gra tylko na ipłony? Bo na androidzie to nie pójdzie. A przynajmniej przeciętym telefonem z androidem. Problemem może tu być mutli touch. Ale co ja będę to ty robisz grę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 5 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Moja gra nie wymaga mutli touch, jedynie co się boję to wydajność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 :D Niepotrzebnie. Moja koma ma teraz tyle ramu co xbox :D. Zaczynają robić 4 rdzeniowe procesoty o takowaniu 2.4 więc się nie martw. Gry w pełnym 3D idą na full to czemu i by to nie miało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 5 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Bo nie mam możliwości przetestowania gry, dlatego się boję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Co myślicie o nowym menu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Challenge, High Score Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 W nocy to robiłem i już trochę nie myślałem, a co myślicie o reszcie? Chcę wiedzieć czy będzie pasować do gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 pomijajac bledy ortograficzne wyglada spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Zaraz o jakich błędach mówicie? w ostatnim screenie jest dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Grafika farmera nie jest twoja :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 W 100 procentach nie jest moja. Została odrysowana. edit: Co myślicie o nowej owcy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Daj farmerowi choć szczątkowy cień, bo wygląda, jakby lewitował. W jaki sopsób zebrałeś siedem diamentów na pięć? : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Bo może na planszy jest umieszczone 7 diamentów, a wymagane do następnego poziomu jest 5 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 High Score EDIT: na pierwszym screenie zamiast all score to Total score Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 8 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 @magnus Zgadza się. @morro thx. Wykonane grafiką wektorową. Edit: W następnej wersji Molly będzie animowana. Nareszcie! Będzie wieeeele więcej zmian! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 13 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 SZUKAM: - pomysłów na nowe poziomy, elementy gry... - dźwięku owcy - dźwięku wiatraka - dźwięku przełącznika Dźwięki muszą być z legalnego źródła, z możliwością wykorzystania komercyjnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataner Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Ja mam kilka pomysłów: Balansowanie podczas upadków z dużej wysokości Poziom w którym Molly zostaje ostrzyżona - mniej zdrowia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hopek Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Nie wiem czy ktoś to zauważył ale gdy trzymasz jedną strzałkę i przesuniesz myszkę na inną (strzałkę) to gra nie reaguje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi