Konrad-GM Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Yeah, Rock'n Roll panowie! A ja chodzem do szkoły i nie pracuje, ot co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Mój, a nie moje(czytanie ze zrozumieniem nie boli).Jak już tak się czepiasz, to chodziło o wypociny w ramach jednego posta, ale spoko mój ty mały frustraciku. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Jak już tak się czepiasz, to chodziło o wypociny w ramach jednego posta, ale spoko mój ty mały frustraciku. :> Jakbyś się dobrze przyjrzał to całość była o rekrutacji a formę prowadzenia działalności pociągnąłeś Ty. Oczywiście w głupim stylu sugerując, że miałem na myśli super oferty spadające z nieba czy naukę języka z dna na dzień bo właśnie "spadło z nieba" nowe zadanie. Niektórych też to obchodzi czy firma zatrudnia klepaczy czy programistów z ambicjami, którzy mogą traktować firmę jako codzienną tragedie lub być ważnym elementem w jej rozwoju. Pewnie, że możesz twierdzić, że firma to biznes i trzeba wyklepać co trzeba, ba na pewno jest takich masa sam nawet byłem na rekrutacji gdzie otwarcie mi przyznali, że mam tylko klepać i myślenie zostawić za drzwiami. Nie wiem co Ci sugeruje, że miałbym się w jakimkolwiek stopniu frustrować ale zapewniam Cię, że jakaś głupia wymiana poglądów na forum nie sprawia, że zapalam szaleńczym pragnieniem zemsty na kolesiu, którego nawet w życiu nie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 A jednak frustracik. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 A jednak frustracik. :> A jednak wiek nie zawsze wiele znaczy.. no cóż jaki człowiek taki poziom jego wypowiedzi. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Dobra koniec kłótni. Dzieki za wszystkie odpowiedzi. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi