ALT Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Mam zmienne global.link i global.name . Z przykłady downloader z głównej strony mam taki scrypt: GML download_file( "link", "nazwa_pliku" ) link - zastopiłem global.link nazwa - zastąpiłem global.name . Kiedy włączam program plik nie chce się pobrać,ale kiedy bezpośrednio wpisze tam link i nazwe (nie przez zmienną) to działa! Czemu mi nie odczytuje ze zmiennej poprawnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 to dlatego ze zmiennych nie umieszcza sie w "", bo tak to pobiera plik z adresu takiego i zapisuje do pliku o nazwie nazwa_pliku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Ale link i nazwa_pliku to nie zmienne! To poprostu przykład :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 To twoje zmienne mają złe wartości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Mają dobre! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Ale wpisałeś te zmienne bez cudzysłowia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 bez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Sprawdź czy w ogóle są dobrze zadeklarowane wpisz show_message(global.link) zamiast tego "download_file( "link", "nazwa_pliku" )" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 może string(global.link) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Jeśli to stringi, to bez konwersji zadziała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Po pierwsze:Nie zakładaj drugiego tematu o tym samym, tylko czekaj cierpliwie na odpowiedź. Po drugie:Proszę https://gmclan.org/up7191_12_downloader.html błąd w ogolę nie dotyczył zmiennych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi