Markar Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Siemka. Umiem całkiem dobrze HTML, CSS, PHP też trochę, do tego JS z JQuery. Teraz moje pytanie: jak to wszystko poskładać w całość, jak to wszystko powinno wyglądać w kodzie, jak stworzyć prostą, ładną stronkę?. PS coś nie mogę znaleźć w googlach :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Umiesz HTMLa a nie umiesz zrobić strony internetowej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 1.bierzesz kartke i rozrysowujesz jak ma to wygladac 2.kodzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Nie ma to napisać jak "Wiem już czym są czarne dziury, ale mam pytanie... co to jest światło?" W kodzie powinno wyglądać czytelnie i nie mieć błędów. Są różne style programowania, ot: http://framework.zend.com/manual/en/coding-standard.html (masz tam 4 linki jakbyś nie widział w Overview). W całość składasz tak, żeby kod PHP i HTML jak najmniej się mieszał w jednym pliku (po to jest include). A żeby dobrze wyglądało, to musisz już dobry design zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 nie znasz HTML, skoro nie umiesz stworzyć strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Nie ma to napisać jak "Wiem już czym są czarne dziury, ale mam pytanie... co to jest światło?" jego pytanie bardziej brzmi jak "wiem jak dzialaja hamulce, jak dojechac do warszawy?" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 I trzeba mieć o czym zrobić stronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 To patrze taki sam masz problem jak ja ;D Z wyglądu ciężko zrobić a zakodować można wszystko ;P Polecam darmowe szablony albo przeglądanie deviantartu dla natchnienia co do wyglądu ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Na samym poczatku trzeba sie zapytac: do czego ta strona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi