LolikZabijaka Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Mam takie pytanie, czy słuchanie muzyki może stać się nałogiem? Ja tak mam, że muzyki słucham podczas 90% wolnego czasu. Nawet jak robię pracę domową, nawet jak teraz to piszę to nuty słucham. Czekam za Wasze opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 co za bzdurne pytanie, według mnie nie można. Chyba, że jakiegoś gówna bieberowego słuchasz to wtedy jest niebezpieczne. Jeżeli tak często słuchasz muzyki to zacznij na jakimś instrumencie, wtedy sam będziesz mógł grać muzykę. Ja osobiście gram na perce i basie i powiem nieskromnie, że już pierwszy kawałek mamy zrobiony :D w zespole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 25 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Nie słucham Biebera, pojebao? Na gitarze próbuję grać, ale nie mogę opanować bicia, nie bardzo wychodzi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 następnym tematem tego typu będzie: Czy oddychanie uzależnia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 26 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Jak zwykle, gmclanowe poczucie humoru. A co do tematu to nie sądzę że jest głupi, bo gdzieś czytałem o tym że muzyka może rzeczywiście uzależniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Jeju, no to niech sobie uzależnia ... Słucham/gram piosenki po 10h dziennie i co z tego. Robie to bo lubię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 26 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 spoko, z ciekawości pytałem i chciałem wiedzieć do Wy o tym sądzicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Lepsze słuchanie łupucupu niż chlanie wódy, imho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 26 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 W sumie racja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 więc idź grać ( na gitarze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 O ile w piosence nie pada tekst "wyskocz przez okno" a ty to robisz to nie, nie uzależnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 26 Marca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Każdy kawałek się kiedyś nudzi, a cała muzyka jest pojęciem zbyt abstrakcyjnym żeby uznać ze uzależnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 jak teraz to piszę to nuty słucham. Słuchanie jednej nuty w kółko może doprowadzić do poważnych obrażeń mózgu, psychozy i może przyprawić Cię o nudności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 26 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 już nie bądź taki mądry :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 ja tez slucham nuty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Życie składa się z samych uzależnień. To jak się ubieramy jest zależne od naszych przystosowań do temperatur i aktualnej temperatury. Mozemy zyc tylko tam gdzie jest woda, jedzenie i powietrze, wiec jestesmy od tych rzecyz uzaleznieni. Myzyka jest ######sta, pobudza umysl i wprowadza w trans, wywoluje uczucia itd, wiec czemu by nie byc uzaleznionym od muzyki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 O ile w piosence nie pada tekst "wyskocz przez okno" a ty to robisz to nie, nie uzależnia. Nie rozumiesz chyba słowa uzależnienie ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 W zasadzie wszystko uzależnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Jestem uzależniony od Tymona. Może mnie wtedy zbanować i moje życie się zmieni, bo nie będę wchodził na gmclan. Będę mógł wtedy przypakować i chwytać przypadkowe dziewczyny na ulicy za piersi. Crackkk-like. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi