PsichiX Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Proste pytanie: Kto jedzie na Pyrkon? Zamierzam się pojawić, więc można by się jakoś zintegrować, zagrać nawet w coś. Jak dorwę decka mtg, to także chętnie zagram :D Czyli pochwalmy się, kto jedzie i co możemy zrobić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 A gdzie to będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Marca 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Po Wanekonie to nie jadę nigdzie. Najbardziej chujowy konwent jaki był - Beczo potwierdzi. Pyrkon tak samo jak i Pyrki, to pewnie Poznań... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Blisko mnie! E:Ale ja na pewno nie pojadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Mnie też. :) E: Jak by to powiedział powiedział kolega "A co to kurde jest?" E2: Pierwszy bez sensu. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Sry, w8ing for magnificon. Ale znajomi jadą ; ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi