pacman Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 stworzyłem w 2 dni nową gre o nazwie mawoch. jest to labirynt. Niestety ma mało rund ale gra sie bardzo przyjemnie przez muzyke :lol2: [Kliknij w ten guziczek aby sciagnac gre :) ] obrazki z gry :jezor: a przy okazji zobaczycie ile mam ikonek na pulpicie :lol2: http://cgsm.cal.pl/jeden.jpg http://cgsm.cal.pl/dwa.jpg http://cgsm.cal.pl/trzy.jpg Nie dawaj nigdy tak wielkich obrazków w poście. Patrysław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 Co za burak z ciebie za przeproszeniem, nie można było obrobić okna z grą tylko jeszcze pulpitem musisz się chwalić ? Wiesz ile to się ładuje i w dodatku zajmuje miejsca ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacman Opublikowano 18 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 MIEJSCA RAZEM ZAJMUJE 10MB. a moze nawet wiece. nie chcialo m sie wycinac tego :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 Nudna i nie ciekawa ta gra wg. mnie :wheelchair: Swoją drogą - nieźle zawalony pulpit :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 MIEJSCA RAZEM ZAJMUJE 10MB. a moze nawet wiece. nie chcialo m sie wycinac tego :( Nie chciało ci się wycinać... widzę że to "bardzo" skomplikowana sztuka dla ciebie. Co to jest w paincie takie coś zrobić ? PS: I jeszcze do tego format BMP (teraz zauważyłem) =^-^"= Twoja gra pewnie tyle nie zajumje co te fotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacman Opublikowano 18 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 moja gra zajmuje tyle co jedna ta fotka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 Czy w tej grze chodzi o to, by przejść mape zanim się skończy muzyka? Jeśli nie to niw wiem, często jak zaczynam grać, szybko wywala mnie do głównego menu, ale punkty się nie kasują. Mało ciekawa gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacman Opublikowano 18 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 nie trzeba przejsc zanim skonczy sie muzyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 Lepiej by było, jakbyś zamiast wracania do menu po zetknięciu ze ścianą, zrobił np. restar levelu. W drugim levelu można wyjść po za plansze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacman Opublikowano 19 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 wiem ze mozna wyjsc poza plansze a jak sie w sciane walnie to po prostu o level do tyłu idzie a nie do menu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolas Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 alt + print screen = screen aktualnego okienka, a jezeli twoj paint nie ma obcji zapisywania do gifow, albo jpg sprobuj w gm. I Daj te screeny znowu, bo nie chce w ciemno sciagac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Linki nie działają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi