IamTheLaw Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Witajcie towarzysze! Zapraszam na swój wyczes serwer, na którym musicie zagrać ze względu na jego zajedwabistość. Zrozumieliście? Odmaszerować -=Serwer IamTheLaw'a=- Freebuild non hamachi non premium BETA 1.3 Bukkit ip: 195.90.102.20 stoi cały dzień (pn-pt godzina 15:00; weekend przed 12:00 (zależy o której wstanę) na noc wyłączany (zwykle w godzinach 23:00-00:00 lecz może być dłużej) potwory: właczone moby pasywne: włączone PvP: właczone Nie ma griefowania i kradzieży, występki grożą zesłaniem do kopalni obsidianu lub banem ^^ mapka dopiero co powstała jak coś Mamy hotel dla nowych graczy. Chcesz mieć tam pokój? Pisz do admina (tj. mnie) Jakby ktoś sie martwił o lagi to jak coś mam net 20mb upload Procek: DualCore Intel Core i5 661, 3466 MHz Ram: GEIL Black Dragon 4gb DDR3 1600MHz Jako iż nie popieram piractwa nick player jest zbanowany byście się zaopatrzyli w cudo zwane nick changerem którego u mnie nie dostaniecie bo nie popieram piractwa Lista pluginów: -Absorb Plugin -afraidSkills -Citizens -DeathMessagePlugin -EasyTP -Growbie -lampstone -motd -NoExplode -SimpleSave -Register mod (czy jakoś tak) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 pogratulujmy Alt'owi, który zniszczył mapę tylko dlatego, że nikt nie chciał wchodzić na JEGO serwer :) bravo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 13 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Mapa juz naprawiona pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Ftw non premium i nie popierasz piractwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 14 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Ja to nazywam zachęcaniem do kupna pełnej wersji ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Nie wierze ;/ Kickneli bez powodu jak kimałem ;) Widać administracja bez zarzutu jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 spokojnie spokojnie, admini łażą, żądzą się i kozaczą, taki ich zasrany obowiązek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Polecam : p Sam jestem Policja, tzn opem, i nie popieram zachowania reszty, ale co sie poradzi : p Niestety mi juz sie minecraft troche przejadl. Fajne jest to nowe cieniowanie, ale zawsze gralem z anaglyfem, a teraz glupie chmurki zepsuli, i sa z nim bledy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 17 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Jak ktos bedzie stawial swoj serwer to niech uważa na Knarena i Trakera. Podkładają pulapki z tnt w budynkach i podpalają lasy. IP: 91.220.225.137 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Podkładałem tylko na twoim, BO masz kolegów, którzy mają niski poziom intelektualny i kulturowy(ciągle tylko k***a itp.), przeszkadzali poza tym nie grifowałem. I NIE WYSTAWIAJ MOJEGO IP, bo bez mojej zgody jest to nielegalne(art.269b kk). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 17 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 1. Nie przeklinali. Ty przeklinałeś nazywając ich cytuję: "przyjebami" 2011-03-17 19:22:55 [iNFO] <Traker> law sory, ale twoje towarzycho to jakies przyjbey 2. Popełniasz podstawowe błędy, wrabiasz ziomków o chociażby podpalanie lasu, wtedy kiedy gadam z nimi na skype :) uśmiechnąłem się czytając chat 3. Nie przeszkadzali, nie wchodzili ci w droge ani obok twoich konstrukcji 4. Czytaj ten artykuł z kodeksu karnego który mi przedstawiłeś zanim go użyjesz 5. Twoje ip umieściłem by inni ludzie nie byli ofiarą grieferów Wykazałeś się niską kulturą osobistą wrabiając kogoś i niszcząc. Pozdrawiam Edit: A co mi tam: Knaren/Traker IP: 91.220.225.137 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Ale i tak można cię pozwać. Masz już tyle latek na karku, że możesz za to odpowiadać (kodeks karny to potwierdza). Btw. on pierwszy nie obrażał juranda, potem jurand wyklinał, przezywał etc. A satan i inni ciągle zaciągali "KWA!" lub tym podobne jak np. ten jurand mu coś tam mówił. TY też nie jesteś czysty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 17 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Tak, pozwij mnie dlatego że dałeś się strollować moim kumplom. Zresztą nie przeklinali, poza jedną kur jaka wyszla spod palców satana. Jurand nie przeklinał kolego. Teraz mnie pozwij asie prawny, ciekawe czy ktoś rozpatrzy jakikolwiek wniosek bez podstaw bo tu nie ma niczego karalnego ani niemoralnego :P Tak wgl to czemu masz coś do mnie skoro na moich znajomych psioczysz? Co ja ich matką jestem czy co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 1. Nie przeklinali. Ty przeklinałeś nazywając ich cytuję: "przyjebami" 2. Popełniasz podstawowe błędy, wrabiasz ziomków o chociażby podpalanie lasu, wtedy kiedy gadam z nimi na skype :) uśmiechnąłem się czytając chat 3. Nie przeszkadzali, nie wchodzili ci w droge ani obok twoich konstrukcji 4. Czytaj ten artykuł z kodeksu karnego który mi przedstawiłeś zanim go użyjesz 5. Twoje ip umieściłem by inni ludzie nie byli ofiarą grieferów Wykazałeś się niską kulturą osobistą wrabiając kogoś i niszcząc. Pozdrawiam Edit: A co mi tam: Knaren/Traker IP: 91.220.225.137 1.Ciągle w czacie było ku*wa itp. 2.Nikogo nie wrabiałem. 3.Wchodzili w moje konstrukcje. 4.Przeczytałem. 5.Jak ktoś będzie chciał mnie zbanować to sam sobie znajdzie IP. Btw. Zawsze mogę je zmienić, więc nic ci to nie daje... Mimo to przeszkadza mi to że publikujesz je bez mojej zgody. Pozdro 'n Poćwicz. Wcale się nie chcę kłócić, bo tylko spamimy na forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 17 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 1.Ciągle w czacie było ku*wa itp. 2.Nikogo nie wrabiałem. 3.Wchodzili w moje konstrukcje. 4.Przeczytałem. 5.Jak ktoś będzie chciał mnie zbanować to sam sobie znajdzie IP. Btw. Zawsze mogę je zmienić, więc nic ci to nie daje... Mimo to przeszkadza mi to że publikujesz je bez mojej zgody. Pozdro 'n Poćwicz. Wcale się nie chcę kłócić, bo tylko spamimy na forum... 1. Nie, nie było ciągle. Użytek k*rw oceniam na 1 sztuka/godzina najwiecej, nie zapominaj ze twoje przeklenstwa tez sie licza, btw 2. Nie ty, sory tylko knaren zwany także GmClickerem 2011-03-17 20:59:59 [iNFO] <Traker> MAMY PROBLEM HELP 2011-03-17 21:00:02 [iNFO] <Traker> POZAR 2011-03-17 21:00:04 [iNFO] <Knaren> cos sie pali 2011-03-17 21:00:11 [iNFO] iamthelaw lost connection: disconnect.genericReason 2011-03-17 21:00:17 [iNFO] <Knaren> satan skorkowancu 3. Który? 4. To czemu go użyłeś skoro nie jest adekwatny do sytuacji 5. Po co ma się wcześniej z tobą użerać i dawać się griefować? Lepiej usuwać robactwo za wczasu Skoro sie nie chcesz kłócić to więcej nie odpisuj tutaj (tak, tak, i tak odpiszesz- wiadomka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 inaczej do tego podejdę: http://di.com.pl/news/29100,0,Ujawnianie_a...podzielone.html Proszę, usuń moje IP z tego tematu, ponieważ nie jest ono TYLKO MOJE, bo nie jestem sam w domu... Gdyby było ono TYLKO MOJE to miałbym to w dupie, ięc proszę usuń je. BTW. Jak ja miałem serwer to ciągle było tylko daj to, daj tamto, mnie to irytowało, ale bana nie było, wiem że byłem trochę złośliwy z tymi minami ale od razu griferem nie jestem, bo i tak wiedziałem że masz backupa i nie proszę tu o unbana tylko o usunięcie jednej z moich DANYCH OSOBOWYCH z tego tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 17 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 inaczej do tego podejdę: http://di.com.pl/news/29100,0,Ujawnianie_a...podzielone.html Proszę, usuń moje IP z tego tematu, ponieważ nie jest ono TYLKO MOJE, bo nie jestem sam w domu... Gdyby było ono TYLKO MOJE to miałbym to w dupie, ięc proszę usuń je. BTW. Jak ja miałem serwer to ciągle było tylko daj to, daj tamto, mnie to irytowało, ale bana nie było, wiem że byłem trochę złośliwy z tymi minami ale od razu griferem nie jestem, bo i tak wiedziałem że masz backupa i nie proszę tu o unbana tylko o usunięcie jednej z moich DANYCH OSOBOWYCH z tego tematu. Zła sława ip dot. tylko i wyłącznie gry MineCraft. Pomyliłeś jedną rzecz. Adres IP nie jest numerem identyfikacyjnym komputera a tym bardziej daną osobową. Pozatym nie usprawiedliwia griefowania to że mam backup. Troche cudzej pracy poszło w nicość razem z backupem. Dla rozwiania wątpliwości: Podkładanie min+ uruchomienie ich nieświadome poprzez kogoś innego bądź ciebie= grief przez tego co umieścił pułapkę Tyle na ten temat. IP nie usunę, doniewidzienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 skoro tak uważasz, po co to IP jeszcze tam jest niech gmclan wreszcie przestanie grać w minecrafta, bo ostatnio zrobiła się z tego komedia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 niech gmclan wreszcie przestanie grać w minecrafta, bo ostatnio zrobiła się z tego komedia jak chcą to niech grają, tylko żeby afer takich nie było, bo nie ukrywam jest to śmieszne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 @Jaklub Na pocieszenie kupiłem tydzień temu MineCrafta. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 dawać hey0 moda i plugin do logowania na hasło, inaczej gra nie ma sensu bo byle kto może się zalogować na kogoś znając tylko nick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 19 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 dawać hey0 moda i plugin do logowania na hasło, inaczej gra nie ma sensu bo byle kto może się zalogować na kogoś znając tylko nick Właśnie został wgrany bukkit i pare pluginów. Chociażby taki plugin ze z 1 ip mozna logowac sie tylko na 1 konto. Lista pluginów: -Absorb Plugin -afraidSkills -Citizens -DeathMessagePlugin -EasyTP -Growbie -iplock -lampstone -motd -NoExplode -SimpleSave Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Podkładałem tylko na twoim, BO masz kolegów, którzy mają niski poziom intelektualny i kulturowy(ciągle tylko k***a itp.), przeszkadzali poza tym nie grifowałem. I NIE WYSTAWIAJ MOJEGO IP, bo bez mojej zgody jest to nielegalne(art.269b kk). bravo! popieram wasze działania całym sercem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 no to za niedługo wbiję, chyba że nadal jestem niedopuszczony do gry na twoim serwie (?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 19 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 no to za niedługo wbiję, chyba że nadal jestem niedopuszczony do gry na twoim serwie (?) nie, bo bedziesz griefował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xseon Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Dasz unbana nick ,, kamil ,, xDD?? obiecuje poprawe daj jescze 1 szanse ostatnią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 nie, bo bedziesz griefował nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Zobaczymy czy potrybi jak kupię od nowa z całym patchem, bo jak na razie to wyrzuca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 19 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 nie W grze też tak mówiłeś nawet po wykryciu griefu. Nie zaufam twoim zapewnieniom gdyż oszukiwałeś nie raz. Żegnam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 znam twoją upartość, więc mimo że ani mi się śni żadne griefowanie, nie będę dalej dyskutować. również żegnam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi