pacman Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 witam. W grze dałem, żeby ze zderzeniem ze sciana cofalo co ronde. Wszystko bylo ok. az zmienilem obrazek. Teraz da sie normalnie przechodzic przez sciane. Prosze o pomoc.gg:7158361 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Może troche więcej szczegułów, na jaki obrazek zmieniłeś? I jaki był poprzednio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacman Opublikowano 17 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 z takiego: na taki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Może przez przypadek odznaczyłeś SOLID w obiekcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacman Opublikowano 17 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 patrzyłem i nic takiego nie zrobiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Może zmieniłeś nazwe sprita, lub coś, najlepiej daj plik (chyba że nie chcesz). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 17 Lipca 2006 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 sprawdź Bounding Box w spricie, a może tworzyłeś nowy obiekt a nie zmieniłeś sprit'a i dlatego ten problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacman Opublikowano 17 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 zmienilem sprita i patrzyłem na Bounding Box. Micanser moge ci dac plik na gygy:7158361 albo na tlen: wysrany_z_jelit@tlen.pl albo na skype(zadko tam jestem) k0z4cz3k_z_kr4k0w4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacman Opublikowano 18 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 wszystko juz ok po prostu pomylilem se w pierwszej rundzie obiekty i okazało sie ze tylko tam nie dziala sciana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi