Lordis Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Tytuł: Red Laser Gatunek: Platformówka / Zręcznościowa / Szkolna :) Opis: Jest to idealna gra do pogrania na informatyce w szkole. Gdy ci sie nudzi lub nie chcesz robic zadania na informatyce zagraj w tą gre. Gra polega na przejsciu wszystkich etapów w jak najkrótszym czasie. Udostępnie dwa pliki z grą w jednym bedzie dodany podkład muzyczny lecz co za tym idze gra zwiększa swój rozmiar o 18MB ... a sama waży 2MB. Download: Wersja bez dźwięku: Pobierz wersja z dźwiękiem: Pobierz Wersja z możliwością wyłączenia efektów: Pobierz Rozmiar pliku: 20,5MB (19,3MB) / 2,46MB (1,23MB) Autorzy: Programowanie: Kreli Kamil Fabuła: Kreli Kamil Grafika: Kreli Kamil Muzyka: Kreli Kamil Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 26 Lutego 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Ściągam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rintohsaka Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Zmniejsz trochę okno bo się na ekranie nie mieści. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 wczytuje sie i znika, wtf? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Ałć, zmniejsz ilość particli. 10 sekund trwa u mnie jakieś 30 sekund. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Przy spadaniu postać się haczy w podłodze. Wkurzające są te pochyłe bloki w dół bo nie da się z nich skakać, można dopiero jak się stanie w miejscu na moment, nie da się wystartować mapki klawiszami? Nie podoba mi się. Myślałem że będzie to dużo bardziej dynamiczne. 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 To demko czy pełna wersja ? A gotowa to tak gra ciekawa ale ma parę naprawdę nie fajnych bugów - nie wiem po co check pointy które i tak z reguły nie działają - nie da się skakać z ukośnych platform \__ chyba że się zatrzymasz i podskoczysz (strasznie denerwująca rzecz) -głupie pułapki z podłogą niby można iść a spadasz (mało daje rozgrywce jedynie pokazuje kiepską pomysłowość) -dziwne death czasem chyba jak od boku dotknie się klocka po którym się chodzi giniesz - tnie się, racze zmień gmowe particle na własne z tego co się orientuje gm używa dość dużych bitmap na particle -no i trochę głupie rozwiązanie ze szybkość laseru zależy od ilości przedmiotów do zniszczenia a poza tym jest szybszy od gracza (jeden z ostatnich leweli jest z tego powodu prawie nie do przejścia przynajmniej mi się nie udało) - nie wspominając braku jakiegoś sava wyłączając gre musisz grać od nowa ogólnie grę oceniam na mocne 3 ps. można by zrobić że sam możesz wykonać speed run raz na jakiś czas i jakąś pierdołkę do zbierania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 26 Lutego 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 +1 Huder, a z własnych przemyśleń to: -Przydałoby się odliczanie przed startem, bo klikam sobie myszką na normal, a tu laser już nadupia, to samo po śmierci, opcjonalnie coś takiego, że laser i czas zaczynają dopiero działać kiedy ja się zacznę ruszać, czyli jak nacisnę klawisz strzałki -Gra widzę w wersji minimalistycznej. 2/5 bo gameplay słaby i nuda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 taka sobie ta gra. słaba animacja, monotonny gameplay (trzymamy strzałkę w prawo i od czasu do czasu wciskamy strzałkę w górę), dźwięków jak na lekarstwo. no i gmowe cząsteczki dość słabo pełnią rolę krwi (ale to detal). - nie wiem po co check pointy które i tak z reguły nie działają checkpointy nie działają, bo już przejechał po nich laser. musiałbyś zginąć bardzo daleko za laserem, żeby zdążyć się zrespawnować na nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 checkpointy nie działają, bo już przejechał po nich laser. musiałbyś zginąć bardzo daleko za laserem, żeby zdążyć się zrespawnować na nim już lepiej gdyby checkpoint respawnował nas na danym miejscu a laser cofał się na taką samą odległość od gracza co na początku gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 dobra, odpalilem, 3/5, calkiem calkiem jak sie nudzi, moglbys zrobic troche lepsza grafike, np. przy skoku. Nie podobalo mi sie tez ze zniecheca tez to ze poziom trudnosci jest nierownomierny. Dopracuj te dwie rzeczy a bedzie 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 1/5 za perfidną kradzież grafiki z jednej z moich ulubionych platformówek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lordis Opublikowano 27 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Nie spodziewałem sie za dobrych ocen za tą gre. Porzuciłem ten projekt i dopiero wczoraj go dokończyłem, wiem ze ma troche niedociągnięć. Co do bohatera wzorowałem sie na postaci z gry "n-game". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 3/5 A ja się łudziłem że powstanie kolejny MadnessMadnessMadeness :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 To jak Lordis, usuniesz particle? Albo chociaż dasz możliwość wyłączenia? Bo jestem w przedostatnim etapie i nie mogę przejść bo mam 1 fps. Przydałyby się też jakieś ruchome przeszkody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 solidna pałka. checkpointy nie działają, krew z dupy, zmarnowałeś potencjał tej gry. Waga pliku też odrzuca więc ściągnąłem bez muzyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Sam nie działasz, panie phoenix. Trzeba umieć grać nawet w to coś, a nie narzekasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lordis Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Checkpointy działają tylko przeważnie przez krótki okres czasu bo zostają spalone przez laser zaraz wrzuce wersje z moźliwością wyłączenia particle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi