IamTheLaw Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Normalnie, dostałem od jednego z twoich współtwórców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozone15 Opublikowano 24 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 jestem pewien, że nikt z zespołu nie udostępnił by żadnych danych dot. projektu bez zgody całego zespołu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 gra nie wygląda na tyle dobrze żebyś mógł robić takie cyrki z zespołem i mówić o sprzedawaniu gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozone15 Opublikowano 25 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 A czy ktoś chce sprzedawać tę grę? I jakie cyrki z zespołem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 najważniejsze to spełniać zachcianki klientów, jestem pewien, że nikt z zespołu nie udostępnił by żadnych danych dot. projektu bez zgody całego zespołu itp itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozone15 Opublikowano 25 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 nie rozumiemy się... z Wikipedii: Klient – ubogi szlachcic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 tak, z całą pewnością chodziło ci o szlachcica. nieśmieszny żart, następny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 ta gra to homefront, ty chyba lubisz parodiowac(bo tylko parodiami mozna nazwac te gry) inne produkcje. Wczesniej uwzieles sie za "I am the legend", co nastepne? Crysis 2? Wiedzmin 2? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Wiedźmin raczej nie, bo wychodzi niedługo :) Z całego waszego projektu niewątpliwie najlepsze jak na razie jest logo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozone15 Opublikowano 25 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 ta gra to homefront, ty chyba lubisz parodiowac(bo tylko parodiami mozna nazwac te gry) inne produkcje. Wczesniej uwzieles sie za "I am the legend", co nastepne? Crysis 2? Wiedzmin 2? Wiedźmin raczej nie, bo wychodzi niedługo :) Z całego waszego projektu niewątpliwie najlepsze jak na razie jest logo. Crysis 2 też wychodzi nie długo. Jak ci coś nie pasuje @TheMarcQ, zawsze możesz zrobić swoją własną "parodię" jakiejś gry Dzięki @Makary155, logo też mi się podoba. EDIT#1 Tak pomyślałem, i wymyśliłem że jednak zrobimy całkiem nowy silnik na potrzeby tej gry. Będzie to InvoENGINE 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Cholercia, aż fajnie się czyta - invo endżine tu LUB invo endżajn tu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataner Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Crysis 2 też wychodzi nie długo. Jak ci coś nie pasuje @TheMarcQ, zawsze możesz zrobić swoją własną "parodię" jakiejś gry Dzięki @Makary155, logo też mi się podoba. EDIT#1 Tak pomyślałem, i wymyśliłem że jednak zrobimy całkiem nowy silnik na potrzeby tej gry. Będzie to InvoENGINE 2 A potem Invosis na CryENGINE, tfu, InvoENGINE 2? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozone15 Opublikowano 27 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 a co? teraz też coś nie pasuję? ja z Wami nie mogę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 twąja pąląnistka tęż z tąbą nię mążę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Lutego 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 a co? teraz też coś nie pasuję? ja z Wami nie mogę... Mi pasuję idealnie, od początku uważałem, że nie skończycie tej gry, a teraz mnie w tym upewniłeś. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 27 Lutego 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Gra ma znośne logo Coś jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozone15 Opublikowano 27 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 twąja pąląnistka tęż z tąbą nię mążę a jak powinienem pisać? Mi pasuję idealnie, od początku uważałem, że nie skończycie tej gry, a teraz mnie w tym upewniłeś. :thumbsup: to się zdziwisz Gra ma znośne logo Coś jeszcze? nie, do Cb nie mam nic, jesteś mi neutralny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Cześć ozone, widzę że jesteś poważną firmą robiącą poważne gry i silniki. Kupię od ciebie InvoEngine za grube pieniądze. Odpisz a może nawiążemy współpracę. Z poważaniem IamTheLaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozone15 Opublikowano 27 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 taaaaaaa...niestety, nic nie sprzedajemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi