PRT Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 MAm problem z tłem. Mianowicie mam je bardzo duże(plan miasta bardzo powiększony), ma 6120x2620 ;]. Ijest taki problem kawalek planu wyglada Tak , i gdy game maker odczyta go z folderu to ogladajac plan wychodzi w tym samym miesjcu tak O. I romazany jets juz do konca nie widac nic dalej jak caly cza srozmazany ten domek. Jak to naprawic by plan byl wyswietlany w calosci ? Pisałem bedąc zmęczonym , wiec moge zle ukladac zdania :], ale mysle , ze bedziecie wiedziec oco chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Polecam ci go podzielić na tilesets.Mniej będzie ważyć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRT Opublikowano 16 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Ale nie da sie tego jakos naprawic :P ? wolalbym tak zostawic jak ejst tlyko zbey dzialalo ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 A mi drugi link nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRT Opublikowano 17 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Powinno już działać. A ten plik 6000x2000 toi tak 1/4 mapy wiec i tak juz podzielilem to ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Tylko wiesz,takiej wielkości to nawet mapy 3d nie są... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRT Opublikowano 17 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 To wytłumacz mi prosze jak możesz te title setsy czy jakos tak ;] pisz tu lub jak wolisz na gg 2997202 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 17 Lipca 2006 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 huh, żeby plan był w całości na mapie, wystarczy zmniejsyzć obrazek, no nie ? w paincie, acd see, paint shop pro, adobe photoshop czy co tam jeszcze wolisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi