IamTheLaw Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Z racji iż temat o grze: "Seid 3: sen na jawie" nie istnieje postanowiłem napisać w tym temacie ponieważ miałem jakże złudną przyjemność grać w tą grę. Gra straciła to coś, bluzgi na lewo i prawo odrzucają mnie jako gracza i fana kolekcji. Zniesmaczony wyzwiskami pomiędzy brodatą pielęgniarką a Seidem, brnąc przez piekło niszcząc obwody szkieletów i jakieś zmutowane cyborgo-zombi doszedłem do momentu, gdy spotykami (Spojeler!) wujka naszego herosa. Rozmowa tutaj była już na poziomie, lecz nadal nie czuć tego wspaniałego klimatu, jakiego można było doznać w poprzednich wydaniach. W pełni się zawiodłem... Zapowiadało się pięknie, lecz idąc za nowym słowinikiem sejda: **** **** g*wno *** z ***** tego ***** wyszło (gwiazki zastąp przekleństwami). Oby twórca gry, wydał wersję 2.0 gry Seid 3: Sen na jawie. Z usuniętymi bluzgami i poprawionymi dialogami. Wtedy może będzie nadzieja dla seida... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 w TĘ GRĘ, do jasnej anielki. zombie. spotykamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Panie, zapomniałeś cytować mój post zaznaczając powtórzenia i poprawiając ew. szyk zdania. Jak kogoś poprawiasz to się przyłóż chociaż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 cytowanie jest niepotrzebne, gdy cytuje post powyzej. druga sprawa, ze znielubilem te forme. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 wyczuwam u dyzmka zespół "nietrafionej spacji", która przejawia się tym, że wyrazy oddziela zwykle o jedną literkę za późno albo za wcześnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 PsichiX bardzo dobrze zrobił. Koleś okazywał nam 0 szacunku w ogóle nie starając się o poprawność wypowiedzi, nawet sam nie przeczytał tego co "napisał". Może sobie kupi słownik albo zainstaluje jakis plugin do przeglądarki przez ten czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Mnie smuci, że seid 3: Sen na jawie kończy się bardzo smutno i nie odwiózł nas ten cichociemny do szpitala :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi