Radio14 Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Elo, mam problem z trajektorią lotu. Znalazłem taki przykład: KLIK!, i nie wiem jak zrobić aby można było zwiększać i zmniejszać kąt lotu kuli. Próbowałem dzielić, odejmować itp to jakoś nie działało albo wywalało error. Z góry dzieki :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radio14 Opublikowano 16 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Odświerzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Wszystko ustalasz w create. Musisz tylko wyłączyć w stepie ciągłe pobieranie informacji o myszce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radio14 Opublikowano 17 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Nie oto mi chodziło. Chciałem aby można było regulować łuk lotu kuli, ale żeby zawsze kula trafiła w wybrane myszką miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Rozumiem, że chcesz zrobić, żeby boty mogły strzelać, używając różnych trajektorii lotu? Czy może problem dotyczy innego aspektu gry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radio14 Opublikowano 17 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Mam obj_łuk i chce aby strzały lecialy łukiem do pozycji myszki. A jak nacisnę strzałke w góre to strzały lecą większym łukiem ale zawsze do pozycji myszki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi