ichigo the shinigani Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Jak zrobić obiekt który by wyświetlał by mi ilość zmiennej "gp" czyli ile mam kasy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 GML (draw) draw_text(ileśtam,ileśtam,string(gp)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elevator Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 gp? czyzby tibia2 :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ichigo the shinigani Opublikowano 10 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 a w tym ileśtam co mam wpisać bo ja chce aby wyświetlało to ile mam gp (to nie tibia 2 :D) i np. jeśli zbiorę monetę która dodaje np.5gp żeby w tym też się zmieniło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 GML draw_text(view_xview+50,view_yview+50,string(gp)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elevator Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 zrobilem CI przyklad @Edit link https://gmclan.org/up6961_12_KASA_PRZYKLAD.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ichigo the shinigani Opublikowano 11 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 a jak w tym kodzie zwiększyć wielkość czcionki? bo takie małe jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Stwórz nowy font i go ustaw draw_set_font Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekadiusz Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Tworzysz nowego fonta o jakimś rozmiarze i potem dajesz na początku: GML draw_set_font(nazwa_tej_czcionki_którą_utworzyłeś); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi