karolo320 Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Tytuł: Tower defense (czyli jakby bez nazwy xd) Gatunek: Tower defense Opis: Jest to najprostsza gra typu tower defense. Gra posiada trzy wieżyczki i 4 typu potworków (czaszki, słoneczka, duchy i kościotrupy) a także bossa, czyli UFO (mi osobiście nie udało się go zabić xd). Nad grą męczyłem się 4 dni i w trakcie jej robinia nauczyłem się wszystkiego xd (może umiałem zrobić prototyp platformowki) Jeśli ktoś znajdzie bug, lub błąd proszę wpisać :) Zachęcam do oceny. Download: http://www.megaupload.com/?d=72A7DR9O (mam zasłabego neta zeby wrzucic na gmc :/) Rozmiar pliku: 11,64MB Autorzy: Karolo320 Programowanie: Karolo320 Fabuła: karolo320 Grafika: gotowa (gm8) Muzyka: brak :D Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cordoba Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Weź wrzuć te screeny na GMclan, bo nie będę pobierał jednego screen-a, a później czekał 15 minut, aby pobrać drugiego, to samo z samą grą, wrzuć ją na GMclan i będzie git :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 5 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 A najlepiej jakbyś wrzucił screen'y z gry na imageshack'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 5 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Już przestawiłem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopyciak Opublikowano 5 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Po screenach widać, że to taki mały chaos :/ Jak wrócę do domu (gdzieś tak jutro wieczorem albo pojutrze rano), to może ściągnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 5 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 żadan chaos, porządna gra.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopyciak Opublikowano 5 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 na czerwono zaznaczone to, co wygląda trochę jak chaos (wg. mnie) : Wyjaśnię : - kościotrupy na siebie porządnie nachodzą - te duchy, zjawy czy co to tam jest, nie pasują - jeden z duchów (ten który jest na brązowej ścieżce) jest zbyt przezroczysty - kulki i duch na siebie nachodzą (ciut brzydko to wygląda) - troszkę za dużo tych kul, pocisków czy co to tam jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morti Opublikowano 5 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Bardzo fajna gra. Grafika do siebie pasuje. Popraw tylko to by te wierze nie można było budować na prawym pasku wyboru :thumbsup: 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotom Opublikowano 5 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Grafika: Karolo320 Przecież tu są z game maker'a 8. Wogóle grafika nienajlepsza. A ty Morti już do tego odrazu nie czepiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 5 Lutego 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Grafika nie jest twoja, nie kłam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morti Opublikowano 5 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Trotom Czego mam się nie czepiać Przeszedłem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotom Opublikowano 5 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Morti myślałem, że się przyczepisz, że sam nie zrobiłem lepszej, ale tego nie zrobiłeś, więc potrafisz odpuścić, więc jesteś Spoko Ziom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morti Opublikowano 5 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 spoks :P karolo320 Zrób więcej lvl itp. bo bardzo fajna gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 5 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Trotom, anty - poprawiłem grafikę na GM8. Morti - Dzięki za ciepłe komentarze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OriPL Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Nie rozumiem momentu kiedy kończy sie gra (tzn ufo wlatuje w baze a mi sie jeszcze życie nie skończyło)... czyżby aż tak dobry jestem ?? chyba jakieś zakończenie powinnno być... a te działka nie powinny strzelać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Działka nie powinny strzelać ? ;o a jesli UFO przywalilo i jeszcze miales zycia to wygrales xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi