Golden-Maciej Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Witam, Proszę was o wypełnienie ankiety, co byście chcieli w grze MMO :) . https://spreadsheets.google.com/embeddedfor...xNS12dEhNNlE6MQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Nie uzupełnie, bo gry MMORPG się przejadły, wymyśl coś nowego - Może grę MMOTSG? Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 1 Lutego 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Nic bym nie chciał, bo w nie nie gram, a szczególnie w takie, które nie wyjdą ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Z religią to skopałeś stary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Mogłeś sprawdzić co napisałeś, a nie zostawiłeś takie kwiatki jak: "Pozdrawiam. Województwo", "Pułkapki", "Chodowla". A tak swoją drogą - jest w ogóle jakakolwiek różnica między mitologiami grecką i rzymską poza nazewnictwem bóstw? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 A idźcie wy z tymi MMO! Teraz w sieci tyle jest tego typu gier a różnice niewielkie Jak masz zamiar robić taką gierkę to wymyśl coś naprawde zaj*** bo odkąd tworzenie gier stało się takie łatwe to coraz więcej gówna wychodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 czemu w religi nie ma opcji "zadna" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Ja tam czekam aż mabinogi heroes wyjdzie w europie bo puki co ma nowatorski gameplay. Jest zabawa z fizyką ( można niszczyć elementy otoczenia i używać ich jako broni ) i nie ma klasycznej walki namierz i użyj skilla. Tylko wykonuje się kombosy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 2 Lutego 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 czemu w religii nie ma opcji 'scjentologia' albo 'hare kryszna' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Też czekałem na Mabinogi heroes bo wydawało się że zastąpi wreszcie swojego nie do konca grywalnego młodszego brata z o wiele bardziej wypasiona grafika i gameplayem. Jednak od ludzi ktorzy grali , słyszałem że aż tak super nie jest. Polecam Tere bo ma fajny system polityczny no i czekam na nowe Star Warsy :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 No ja grałem w MH w wersje amerykańską i mi się bardzo podobała dlatego czekam aż będę mógł pograć wreszcie bez proxy = bez lagów. Skończyłem grać fioną na 38 levelu chyba, Lannem na 14 i Envy 17 no i w końcu dałem sobie spokój z solowaniem instancji, bo w pt lagi przez proxy są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi