Borek Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Oczekując na nową wersję Alien Territory możecie pograć we wczesną wersję puzzli, które też są w kolejce Gear-Studio :) Interface nie jest w 100% działający, w zasadzie są tam tylko podstawowe funkcje, a w grze używamy dwóch przycisków myszy. Lewy do stawiania puzzli, prawy do podpowiedzi. Są dostępne tylko dwa tryby rozgrywki - układanie puzzli z losowego obrazka, albo wczytanie własnego obrazka z dysku. Brak dźwięków i muzyki. Co tu dużo pisać, cudów się nie spodziewajcie, jeszcze za wcześnie. Wrzucam tą gierkę jako odskocznia od zabijania, siekania mieczem i rzucania czarami :) GOOD POWERUPY ( migające na zielono ) ANTY-BOMBA przez dany okres czasu nie wyskoczy nam bomba niszcząca puzzle. ANTY-ROBAL przez dany okres czasu nie wyskoczy nam robal niszczący minimapę. LUPA przez dany okres czasu mamy podgląd całej ułożonej planszy. BAD POWERUPY ( migające na czerwono ) BOMBA rozwala pewien obszar puzzli. ROBAL niszczy minimapę ( w przyszłości będzie ją zjadał ). EDIT: Zapomniałem dopisać, obrazy są autorstwa mojego Ojca :) Na kredki za wcześnie, jak poczeka nic mu się nie stanie :P Nie zapomnijcie wypakować gry! Download na stronie: GEAR-STUDIO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 No nieźle, nie wiedziałem że masz tak utalentowanego starszego! Mój tylko programuje ;] Piąteczka :) :lubieto: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 17 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 No nieźle, nie wiedziałem że masz tak utalentowanego starszego! Mój tylko programuje ;] Piąteczka :) :lubieto: Dzięki :) Mój programował, ale jeszcze w AMOSie na Amidze, a teraz już mu się nie chce w niczym programować :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 17 Stycznia 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARDOR. Wytłumacz jak działają te bonusy na dole ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 17 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARDOR. Wytłumacz jak działają te bonusy na dole ? Na razie jest tak, że jak wyskoczy Ci powerup ( migający na zielono ) i w tym czasie ułożysz puzzla, to zgarniasz tego powerupa. Normalnie to będzie sklep po prawej, kiedyś nawet pokazywałem zdjęcie sklepu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 17 Stycznia 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Lupa pokazuje puzzle tam gdzie układasz, a te pozostałe dwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 17 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Lupa pokazuje puzzle tam gdzie układasz, a te pozostałe dwa? Generalnie jest tak: GOOD POWERUPY ( migające na zielono ) ANTY-BOMBA przez dany okres czasu nie wyskoczy nam bomba niszcząca puzzle. ANTY-ROBAL przez dany okres czasu nie wyskoczy nam robal niszczący minimapę. LUPA przez dany okres czasu mamy podgląd całej ułożonej planszy. BAD POWERUPY ( migające na czerwono ) BOMBA rozwala pewien obszar puzzli. ROBAL niszczy minimapę ( w przyszłości będzie ją zjadał ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi