Kendzop Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 W grza chodzimy kropkom Mamy misje które musimy wykonać wszystko jest opisane jest tam nawet intro :D wejdzcie w opcje i zobaczcie sterowanie wszelkie niedorobienia na piszczcie w tym temacie czekam na ocene :sp_ike: pozdro soory oto link gmclan.org/up767.html "kropkomania" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 A link? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 https://gmclan.org/up767.html ? Tylko który to plik? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kendzop Opublikowano 9 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 Kropkomania pierwszy plik tamte usune Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 Zaraz, zaraz, czegoś tu nie czaje... Tutaj jest Twój temat o "ulepszonej kropkomanii"... Najpierw wydajesz wersję ulepszoną, a później podstawową? 0o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 _O_ amnezja z powodu upałów ;]? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio_trek Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 tamto to bylo ulepszone demo xD oceniac :> yyy pisze za brata :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kendzop Opublikowano 10 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 :] jaka amnezja chłopie przeciez tamto bylo w dziale dema gier, biblioteki i inne a nie w gotowe gry i programy :P to zacznijcie kapowac tak jak moj brat napisal to bylo ulepszone demo bo do demka mi nikt nie odpisywał :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Jakbyś dał lepszą grafe to gra by była o wiele......... lepsza. ^^" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Fajnie się w to gra, ale miałem wiele sytuacji, gdy postać wryła się w murku. Dla dodatkowego rozpowszechnienia mogę dać Kropkomanię na mojej stronie. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kendzop Opublikowano 13 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 bylo by fajnie jaklub :P jak chcesz to daj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 No nie pasuje mi grafika mógłbyś ją polepszyć, te kule z pistoletu są chyba za duże, często gość sie blokuje w ścianie :/ i te mapy niezbyt rozbudowane, a tak to spoko :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacman Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Mi si nie podoba ta gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kendzop Opublikowano 16 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 czemu ci sie nie podoba co pacman?????????????????????????????? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacman Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 bo grać ww to nie umiem :D Warn. Patrysław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio_trek Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 jak nie mozesz przejsc rundy to spróbuj wcisnąć K wtedy powinno dzialac widzialem jak brat tak robil przy testowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zidanexx Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 Fajna nawet ujdzie w tłumie;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasi2 Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 Świetna gierka sąsiad sie popisał ;p choc graficzka mogla byc lepsza ale jest ogolnie spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi