Dragon Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Ktoś wie co z tym zrobić? Zawsze gdy uruchamiam film np. w allplayer'ze to wyskakuje mi ten błąd, no ale potem działa filmik. Przy uruchamianiu FL Studio jest to samo ale i tak wszystko chodzi ok. Mimo że chodzi ok wszystko to mnie denerwuje ten błąd, który prawie na każdym kroku mi wyskakuje. Zrobiłem tak jak pisali na innych forach ale nic to nie dało, sam już nie wiem co robić :(. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Konflikt kodeków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 28 Grudnia 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Lub sterowników dźwiękowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Mhh, to co zrobić? Przypuszczam że jednak z tymi kodekami jest coś nie tak, ale nie wiem jak to mam naprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Kiedyś też tak miałem, to wszedłem w Program Files i usunąłem wszystkie kodeki, oprócz jednego, czyli tego który uznałem za najlepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 No to teraz wpadłem, to głupie, ale skąd wiem co jest kodekiem i wgl...? :unsure: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Przeważnie mają w nazwie słowo Codec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi