Mentoss Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Po wykonaniu wszystkiego, zgodnie z tym, co napisane było tu. Nie udaje mi się połączyć z aplikacją serwera. Działa na IP 127.0.0.1, na wewnętrznym również, natomiast nie może mi się połączyć z zewnątrz. Co zrobić ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Przekieruj porty, jeśli masz wew. IP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentoss Opublikowano 21 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 ok... w połączeniu internetowym jestem nowy, więc czy mógłbyś mi wyjaśnić o co chodzi i jak to zrobić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Zapytaj dostawcy internetowego czy masz zew. IP. Jeśli używasz router'a, musisz przekierować porty, na swój komputer. Poszukaj programów od tego, jest ich masa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentoss Opublikowano 21 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 da rade to jakoś ominąć? bo z tego, co widzę, to bd musiał znać login i hasło routera :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Nie da rady. Poproś o hasło i login(tate, czy coś), chyba że masz z góry nałożone hasło przez dostawce. Dostawca internetu może ci chyba przekierować, no ale to jest płatne i musiałby do cb przyjść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentoss Opublikowano 21 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 no cóż... nie ukrywam, że szczęśliwy nie jestem... Edit: Czy istnieje możliwość, że jakieś porty są domyślnie przekierowywane, a jeśli tak, to jak wykryć które i czy są jeszcze wolne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programistagd Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Radziłbym sprawdzić: logn:admin hasło:admin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Radziłbym zainstalować (jak masz 2 komputery) Hamachi Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 To tworzy sieć lokalną, tyle że wtedy osoba która się łączy z tobą też musi mieć Hamachi ;/ U mnie jest tak że: login : nazwa sieci hasło : hasło do sieci W sensie, że takie dane wpisuje gdy chce wejść na router, jak te przez które się łącze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Rutery D-link mają login admin a hasło puste ( domyślnie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi