Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Grudnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Aktualnie nie mam zajęcia, więc jak ktoś chce to mogę mu zrobić gui do gry, menu czy coś takiego ( ale nie do jakichś gier typu catch the clown ), tu moja ostatnia praca: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neros Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Ja się zgłaszam. Jeśli oczywiście dasz radę, a wierzę w to, mógłbyś mi maźnąć gui do gierki w stylu hmm... nie wiem jak by ją nazwać. O! Coś w stylu Back Propy itp. Z miejscem na HP, broń i fotke bohatera. Coś w takich mrocznych klimatach... Chyba rozumiesz? ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Może ja bym się skusił,nie wychodzą mi nigdy gui do moich kacz de klałnów:D Jutro napiszę jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Grudnia 2010 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Napiszcie konkretnie na pw co jak gdzie i screen z gry najlepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Hmmm, mi by się szkic przydał pewien, ale widzę że masz już robotę xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Grudnia 2010 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Nie, jeszcze żadnej nie mam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Ile bierzesz ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Grudnia 2010 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Ile bierzesz ? :) A gra jest komercyjna? :) Jak nie to nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Szkic do gierki bym prosił: - rozmiar to 640 x tak żeby pasowało :) - ma tam być miejsce na HP(okrągła dziura, średnica 100px), na 3 przyciski, oraz na aktualną broń + 10 slotów na info o niej :) - sam szkic, reszte sobie zrobię :P Chyba tyle, z góry dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi