gmysu Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Jak w temacie. Postawiłem sobie serwer na komputerze za routerem z włączonym NAT-em, porty są przekierowane prawidłowo, dla świata całość widoczna jest pod aliasem z dyndns.com. Tyle że nijak nie mogę się połączyć z moją aplikacją z zewnątrz, serwer crashuje natychmiast po próbie połączenia. Dodam, że z localhostem wszystko działa jak najbardziej sprawnie, podobnie jest w przypadku połączeń między maszynami w mojej sieci roboczej. Co to może być? Przejrzałem wszystkie możliwe przykłady i tutoriale - bez efektów. Jakoś nie mogę zmusić mojego "dziecka" do pracy w necie, a szkoda, bo mam już napisany praktycznie cały engine. Pozdrawiam, gmysu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Próbowałeś dać to komuś z zewnętrznym ip do przetestowania? Mógłbyś wtedy wykluczyć że to nie wina routera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi