PsichiX Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Witajcie drodzy użytkownicy GMClanu, Powraca zaostrzony rygor, czyli stara Borkowa rewolucja, której celem jest utrzymanie porządku i jakości wypowiedzi, oraz dobrego zachowania użytkowników na forum. Przez jakiś czas pozwalaliśmy Wam na małe wykroczenia, niektóre wydawały się zbyt błahe aby interweniować, jednak w ten sposób zamiast dobrze wykorzystać nadaną Wam wolność, zepsuliście się, wprowadzając niemal całkowicie chaos na forum. Od dnia dzisiejszego będzie pilnie przestrzegany regulamin i osoby które w jakimkolwiek stopniu się do niego nie dostosują, będą karane następującym systemem kolejności banowania: pierwsze przewinienie - blokada konta na 3 dni; drugie przewinienie: - blokada konta na miesiąc; trzecie przewinienie - blokada na rok, lub permban (zbanowanie na zawsze). Na jakiś czas zastąpi to system warnów, który nijak się nie sprawdził w obecnej chwili. Krok ten pozwoli nam przywrócić porządek i "pozbyć się" uzytkowników szkodzących naszej społeczności, tak więc radzimy poprawić swoje zachowanie zaczynając od zaraz. Dziękujemy za uwagę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Bardzo się cieszę z powrotu do dawnych reguł. Nie dość, że nic się nie działo z użytkownikiem który miał 100% ostrzeżeń, to jeszcze system automatycznego poziomu obniżania ostrzeżeń praktycznie nie dawał szans na zdobycie takiego poziomu. Odechciało mi się już czytać większość wygłupów innych użytkowników. Mam nadzieję, że utrzyma się ten rygor przez dłuży czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smo Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 pierwsze przewinienie - blokada konta na 3 dni :crying: @uzjel a ja mam nadzieję, że nie :play_ball: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Jupi :) Niezmiernie się cieszę. A ten regulamin to na zawsze czy do czasu powrócenia "porządku"? P.S: A ja nadal uważam że jedynym normalnym człowiekiem na tym forum jest Maksiuś =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Po prostu nie szalej, a nie dostaniesz bana :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vestor Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Włodzimierz Lenin byłby zadowolony. Wreszcie będzie porządek :) chociaż obecnie jest i tak lepiej niż rok temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 27 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 @2xUP: i to powinno być Wasze motto, ludziki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 tylko teraz zaangażuj w to innych modów. chociaż obecnie jest i tak lepiej niż rok temu. że co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Ja bym ich o tym nie informował. : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Ile to razy mieliście wracać do tego starego rygoru i po paru dniach zaniechaliście, bo nikomu się nie chciało nic przy tym robić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Borek to był admin z dupy wzięty [bo robił dobre gry dlatego był adminem] . Więc uważam, że psysiu ma taką samą idealną sytuację. Przykro mi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Borek to był admin z dupy wzięty [bo robił dobre gry dlatego był adminem] . Więc uważam, że psysiu ma taką samą idealną sytuację. Przykro mi! i poleciała pierwsza głowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 27 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Ranma napisał już gdzieś czemu borek ma admina, oraz czemu ja go mam. Nie troluj firemark, bo polecisz przykładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vestor Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 że co? a nie? rok temu był tu burdel, "gmclan zszedł na filcowe psy". teraz gdyby nie psichix, darlix, i inne dobreziomy by było pięknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 teraz gdyby nie psichix, darlix, i inne dobreziomy by było pięknie. A co robi PsichiX takiego, albo Darlix? No dobra, Darlix może troche szaleje, ale troszeczke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Ja po prostu sądzę, że jak chcecie porządek, to zróbcie go u siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikan98 Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 psik psik chce dowodzić wiczami dlatego testuje swoje możliwości na gimnazjalistach z gmclanu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vestor Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 A co robi PsichiX takiego? hmmmmmm... banuje na 3 lata za nic a poza tym ma nieśmieszne żarty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 a nie? rok temu był tu burdel, "gmclan zszedł na filcowe psy". teraz gdyby nie psichix, darlix, i inne dobreziomy by było pięknie. uznaję za dziwne to, że ktoś, kto nie pisał przez 3 lata, ocenia to, co było podczas jego absencji. po co wchodzić i nie pisać postów? rok temu było dużo lepiej (no, może nie dużo, ale lepiej) na gmclanie niż jest teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Powiem żart, nikt się zaśmieje, więc mam bana, bo był nieśmieszny żart, ta? Co do banowania, daj przykład bezsensownego bana? @EDIT: A Darlix, poza tym że trochę "krzaczy"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 banuje na 3 lata za nic a poza tym ma nieśmieszne żarty. Takie same ma żarty Kuba Wojewódzki i Marcin Prorkop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikan98 Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Co do banowania, daj przykład bezsensownego bana? Zbanowanie kryniora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Ja się udzielam rzadko na GMC, robię sobie przerwy 3-4 miesięczne, więc ja nie przyczyniłem się w większym stopniu do rozwoju tej sytuacji. YXE też nie jest najświętszy, ale nadrabia to swoimi przykładami, silnikami oraz pomocą początkującym. Ja na GML się bardzo nie znam, dawno nie programowałem, ale umiem grafikę 3D robić, to mnie nie wyklucza z branży gier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vestor Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Powiem żart, nikt się zaśmieje, więc mam bana, bo był nieśmieszny żart, ta? tak Co do banowania, daj przykład bezsensownego bana? https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=2069&st=8550 może i zasłużył na bana ale nie na 3 lata hej ho! takeshi placze ew. zbanowanie kryniaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Ja się udzielam rzadko na GMC, robię sobie przerwy 3-4 miesięczne, więc ja nie przyczyniłem się w większym stopniu do rozwoju tej sytuacji. YXE też nie jest najświętszy, ale nadrabia to swoimi przykładami, silnikami oraz pomocą początkującym. Ja na GML się bardzo nie znam, dawno nie programowałem, ale umiem grafikę 3D robić, to mnie nie wyklucza z branży gier. Ciebie rodzina już wykluczyła, ale możesz dalej pisać gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Pozwól że nie pozwolę się sprowokować. ;* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 27 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 firemark przykładnie dostał bana na 3 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikan98 Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 firemark przykładnie dostał bana na 3 dni w sumie firemark jest już za stary na bycie wiczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vestor Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 dlatego testuje swoje możliwości na gimnazjalistach z gmclanu hah rzeczywiście :P psichix: myślałeś nad ukończeniem szkoły pedagogicznej? a co do niesłusznych banów to Marmot został zbanowany za nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 27 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 a co do niesłusznych banów to Marmot został zbanowany za nic. nie, nie został zbanowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi