Meduuza Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Proszę osoby w wieku około 16-18 lat o wzięcie udziału w ankiecie. Proszę o szczere odpowiedzi, gdyż jest mi to potrzebne w projekcie szkolnym. Z góry dziękuję 1.Płeć: M K 2.Czy masz dostęp do internetu: Tak Nie 3. Kiedy po raz ostatni korzystałeś z Internetu (wykluczając ten moment) GODZ. TEMU 5 GODZIN TEMU 12 GODZIN TEMU WCZORAJ 3 DNI TEMU TYDZIEN TEMU 4. Gdzie najczęściej korzystasz z Internetu: W DOMU W SZKOLE W KAWIARENCE U ZNAJOMYCH 5.Jak często sprawdzasz pocztę elektroniczną? CO GODZINĘ RAZ DZIENNIE RAZ/ 3 DNI RAZ / TYDZIEŃ NIE MAM 6. Piszesz na jakimkolwiek forum? Jeśli tak to jak często? NIE PISZĘ CO 1 H CODZIENNIE RAZ/3 DNI RAZ/ TYDZIEŃ 7. Jak często korzystasz z czatu internetowego? NIE KORZYSTAM RAZ/ DZIEŃ RAZ/ 3 DNI RAZ/ TYDZIEŃ 8. Czy prowadzisz jakiegokolwiek bloga? TAK NIE 9. Jeśli korzystasz z Internetu to co najczęściej robisz? (można zaznaczyć maks trzy odpowiedzi) PRZEGLĄDAM STRONY INTERNETOWE CZATUJĘ UCZĘ SIĘ GRAM SŁUCHAM MUZYKI FORUM SZUKAM INFORMACJI PRACUJĘ 10. Gdybyś miał wybór spośród wymienionych czynności, którą wybierzesz na pierwszym miejscu? SPOTKANIE ZE ZNAJOMYMI GRANIE W NECIE CZAT/FORUM SPORT ZAKUPY 11. Czy wytrzymałbyś miesiąc bez Internetu? ZDECYDOWANIE TAK NIE WIEM ZDECYDOWANIE NIE TRUDNO POWIEDZIEĆ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 2.Czy masz dostęp do internetu: Tak Nie Nie 6. Piszesz na jakimkolwiek forum? Jeśli tak to jak często? NIE PISZĘ CO 1 H CODZIENNIE RAZ/3 DNI RAZ/ TYDZIEŃ Nie piszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 @Jaklub Hah, wystarczy, że tu powiesz NIE i dalej nie trzeba odpowiadać, hah, udało Ci się :D PS: Sory za OT :D Ale mnie to rozwaliło :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 25 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Nie tak się robi ankiety, wyjdź 6. Piszesz na jakimkolwiek forum? Jeśli tak to jak często? NIE PISZĘ CO 1 H CODZIENNIE RAZ/3 DNI RAZ/ TYDZIEŃ Dokładnie co godzinę wysyłam wiadomość 11. Czy wytrzymałbyś miesiąc bez Internetu? ZDECYDOWANIE TAK NIE WIEM ZDECYDOWANIE NIE TRUDNO POWIEDZIEĆ ZDECYDOWANIE NIE, umarłbym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 1.Płeć: M 2.Czy masz dostęp do internetu: Nie 3. Kiedy po raz ostatni korzystałeś z Internetu (wykluczając ten moment) WCZORAJ 4. Gdzie najczęściej korzystasz z Internetu: W DOMU 5.Jak często sprawdzasz pocztę elektroniczną? RAZ DZIENNIE 6. Piszesz na jakimkolwiek forum? Jeśli tak to jak często? NIE PISZĘ 7. Jak często korzystasz z czatu internetowego? NIE KORZYSTAM 8. Czy prowadzisz jakiegokolwiek bloga? NIE 9. Jeśli korzystasz z Internetu to co najczęściej robisz? (można zaznaczyć maks trzy odpowiedzi) PRZEGLĄDAM STRONY INTERNETOWE GRAM FORUM 10. Gdybyś miał wybór spośród wymienionych czynności, którą wybierzesz na pierwszym miejscu? SPOTKANIE ZE ZNAJOMYMI 11. Czy wytrzymałbyś miesiąc bez Internetu? NIE WIEM edit 1. Dostane cuksa?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 6. Piszesz na jakimkolwiek forum? Jeśli tak to jak często? NIE PISZĘ 9. Jeśli korzystasz z Internetu to co najczęściej robisz? (można zaznaczyć maks trzy odpowiedzi) FORUM HOLD IT! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 1.Płeć: O 2.Czy masz dostęp do internetu: NIE 3. Kiedy po raz ostatni korzystałeś z Internetu (wykluczając ten moment): 5 GODZIN TEMU 4. Gdzie najczęściej korzystasz z Internetu: W PIWNICY 5.Jak często sprawdzasz pocztę elektroniczną? NIE MAM 6. Piszesz na jakimkolwiek forum? Jeśli tak to jak często? NIE PISZĘ 7. Jak często korzystasz z czatu internetowego? NIE KORZYSTAM 8. Czy prowadzisz jakiegokolwiek bloga? NIE 9. Jeśli korzystasz z Internetu to co najczęściej robisz? (można zaznaczyć maks trzy odpowiedzi) UCZĘ SIĘ SZUKAM INFORMACJI PRACUJĘ 10. Gdybyś miał wybór spośród wymienionych czynności, którą wybierzesz na pierwszym miejscu? ZAKUPY 11. Czy wytrzymałbyś miesiąc bez Internetu? NIE WIEM, NIE SPRAWDZAŁEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Proszę osoby w wieku około 16-18 lat o wzięcie udziału w ankiecie. Proszę o szczere odpowiedzi, gdyż jest mi to potrzebne w projekcie szkolnym. Z góry dziękuję 1.Płeć: M K 2.Czy masz dostęp do internetu: Tak Nie 3. Kiedy po raz ostatni korzystałeś z Internetu (wykluczając ten moment) GODZ. TEMU 5 GODZIN TEMU (bardziej ze 3) 12 GODZIN TEMU WCZORAJ 3 DNI TEMU TYDZIEN TEMU 4. Gdzie najczęściej korzystasz z Internetu: W DOMU W SZKOLE W KAWIARENCE U ZNAJOMYCH 5.Jak często sprawdzasz pocztę elektroniczną? CO GODZINĘ RAZ DZIENNIE RAZ/ 3 DNI RAZ / TYDZIEŃ NIE MAM 6. Piszesz na jakimkolwiek forum? Jeśli tak to jak często? NIE PISZĘ CO 1 H CODZIENNIE RAZ/3 DNI RAZ/ TYDZIEŃ 7. Jak często korzystasz z czatu internetowego? NIE KORZYSTAM RAZ/ DZIEŃ RAZ/ 3 DNI (gg się liczy? Jesli nie, to nigdy) RAZ/ TYDZIEŃ 8. Czy prowadzisz jakiegokolwiek bloga? TAK NIE 9. Jeśli korzystasz z Internetu to co najczęściej robisz? (można zaznaczyć maks trzy odpowiedzi) PRZEGLĄDAM STRONY INTERNETOWE CZATUJĘ UCZĘ SIĘ GRAM SŁUCHAM MUZYKI FORUM SZUKAM INFORMACJI PRACUJĘ 10. Gdybyś miał wybór spośród wymienionych czynności, którą wybierzesz na pierwszym miejscu? SPOTKANIE ZE ZNAJOMYMI GRANIE W NECIE CZAT/FORUM SPORT ZAKUPY 11. Czy wytrzymałbyś miesiąc bez Internetu? ZDECYDOWANIE TAK NIE WIEM ZDECYDOWANIE NIE TRUDNO POWIEDZIEĆ 4tk, naucz się czytać ze zrozumieniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 @up: Proszę osoby w wieku około 16-18 lat o wzięcie udziału w ankiecie. To tylko kwestia czasu Proszę o szczere odpowiedzi, Twierdzisz, że kłamię? gdyż jest mi to potrzebne w projekcie szkolnym. Spoczko Z góry dziękuję Proszę Czego to nie rozumieć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smo Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Wiem, że jestem za młody, ale trudno. 1. M. 2. Tak. 3. od 3h korzystam bez przerwy. 4. W domu. 5. Co tydzień 6. codziennie 7. raz na 3 dni 8. tak 9. gram, słucham muzyki, forum 10. spotkanie ze znajomymi 11. ZDECYDOWANIE NIE!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Prosi o osoby w wieku 16-18, a nie te, które już 'niedługo' będą w takowym wieku .-. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 "Proszę osoby w wieku około 16-18 lat" kto powiedział że około to nie jest 11 lat?? zelman, zobacz sobie definicje w słowniku języka polskiego słowa około... Osiem dziewiąta odpowiedź nie jest zdefiniowana jako "piszę na forum", tylko ogólnie "forum", jako osoba ankietowana odczytałem to inaczej niż ty... Edit 1. Sami ankiety nie umiecie wypełnić a wciskacie swoje mordy i jeszcze wytykacie różne rzeczy innym bo inni nie myślą jak wy (bo nie są debilami, dla admina- nie sugeruje i nie twierdze że ktokolwiek jest debilem), po prostu gratuluje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Sprawdziłem: wymowa: IPA: [ɔˈkɔwɔ], AS: [okou̯o] wymowa ?/i znaczenia: przyimek (1.1) określa w przybliżeniu miarę czegoś (1.2) daw. dawniej, dawny określa miejsce dookoła przedmiotu. partykuła (2.1) określa w przybliżeniu ilość / liczbę odmiana: (1, 2) nieodm. nieodmienny przykłady: (1.1) Wrócił około północy. (2.1) Mężczyzna lat około trzydziestu. składnia: (1.1) około + D. dopełniacz kolokacje: synonimy: (1–2) koło, mniej więcej, żart. żartobliwie pi razy drzwi antonimy: (1–2) dokładnie wyrazy pokrewne: związki frazeologiczne: etymologia: uwagi: tłumaczenia: * angielski: (1–2) about, around, circa * białoruski: (1–2) каля, ля, прыкладна, на круг * bułgarski: (1.1) около * dolnołużycki: (2.1) něźi, někak * duński: (1–2) omkring, cirka * górnołużycki: (2.1) někak, wokoło, něhdźe * neapolitański: (1.1) 'mmerzo * niemiecki: (2.1) ungefähr * nowogrecki: (1–2) περίπου, γύρω (από/στα) * szwedzki: (1–2) cirka, ungefär, omkring, ca, c:a * włoski: (1.1) circa, intorno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 @UP Dobre :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 25 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 1.Płeć: Słowianin 2.Czy masz dostęp do internetu: <sarkazm>Nie, na forum piszę telepatycznie, siłą woli i perswazji. </sarkazm> 3. Kiedy po raz ostatni korzystałeś z Internetu (wykluczając ten moment) Moment, który nastąpił tuż przed momentem obecnym. (1 moment = 1/475563 sek.) A tak na serio to godzinę temu. 4. Gdzie najczęściej korzystasz z Internetu: W DOMU 5.Jak często sprawdzasz pocztę elektroniczną? Nigdy. Mam program "skrzynka bogiego" który sprawdza ją cały czas za mnie. 6. Piszesz na jakimkolwiek forum? Jeśli tak to jak często? Co jedną literkę Ha. 7. Jak często korzystasz z czatu internetowego? RAZ/ 3 DNI Ale tylko do umawiania się z kolegami-talibami na zamachy. 8. Czy prowadzisz jakiegokolwiek bloga? NIE 9. Jeśli korzystasz z Internetu to co najczęściej robisz? (można zaznaczyć maks trzy odpowiedzi) * PRZEGLĄDAM STRONY INTERNETOWE * FORUM * SŁUCHAM MUZYKI 10. Gdybyś miał wybór spośród wymienionych czynności, którą wybierzesz na pierwszym miejscu? 11. Czy wytrzymałbyś miesiąc bez Internetu? CZAT/FORUM ZDECYDOWANIE NIE LUBIĘ KRZYCZEĆ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Bu, jestem za stary :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 1.Płeć: O 2.Czy masz dostęp do internetu: NIE 3. Kiedy po raz ostatni korzystałeś z Internetu (wykluczając ten moment): 5 GODZIN TEMU 4. Gdzie najczęściej korzystasz z Internetu: W PIWNICY 5.Jak często sprawdzasz pocztę elektroniczną? NIE MAM 6. Piszesz na jakimkolwiek forum? Jeśli tak to jak często? NIE PISZĘ 7. Jak często korzystasz z czatu internetowego? NIE KORZYSTAM 8. Czy prowadzisz jakiegokolwiek bloga? NIE 9. Jeśli korzystasz z Internetu to co najczęściej robisz? (można zaznaczyć maks trzy odpowiedzi) UCZĘ SIĘ SZUKAM INFORMACJI PRACUJĘ 10. Gdybyś miał wybór spośród wymienionych czynności, którą wybierzesz na pierwszym miejscu? ZAKUPY 11. Czy wytrzymałbyś miesiąc bez Internetu? NIE WIEM, NIE SPRAWDZAŁEM Rozwaliło mnie to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Co jest dziwnego w pracy przez intenet lub w wykorzystaniu go do pracy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 "Wykorzystaniu go" he he A dobra, niech se pracuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Od razu widac ze MOE masz 12 lat : ) Ja pracuje wieczorami i w weekendy uczac dzieci Exela i Publishera, az takie to dziwne? 1.Płeć: M 2.Czy masz dostęp do internetu: Tak, mam dwa internety. 3. Kiedy po raz ostatni korzystałeś z Internetu (wykluczając ten moment) wczoraj 4. Gdzie najczęściej korzystasz z Internetu: z domu 5.Jak często sprawdzasz pocztę elektroniczną? raz na tydzien 6. Piszesz na jakimkolwiek forum? Jeśli tak to jak często? pisze. z 2 razy dziennie 7. Jak często korzystasz z czatu internetowego? 3 razy dziennie 8. Czy prowadzisz jakiegokolwiek bloga? Tak. Fotobloga. 9. Jeśli korzystasz z Internetu to co najczęściej robisz? (można zaznaczyć maks trzy odpowiedzi) GRAM Praca Nauka 10. Gdybyś miał wybór spośród wymienionych czynności, którą wybierzesz na pierwszym miejscu? (kocham jak wszyscy tutaj nakladaja pelerynki lifow : ) ) Kolezanki ofc 11. Czy wytrzymałbyś miesiąc bez Internetu? Wiadomo. Ciezej by bylo bez elektroniki : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 A ja głownie zarabiam na życie programowaniem? ( nie do końca to ująć, iż mieszkam z rodzicami, lecz na swoje wydatki 500 zł ( około ) na miesiąc mi wystarcza spokojnie. ) A poza tym: Wiek: 14 lat Nub. ( 6 stycznia wreszcie 15 lat! ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 na swoje wydatki 500 zł ( około ) na miesiąc Nie chcę się wtrącać ale na co Ty człowieku tyle kasy wydajesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 1. Ty nie umiesz programować 2. Ty nie sprzedajesz swoich... czegoś, co dowcipnie nazywasz programem 3. Lol, wydajesz 500 zł na byle co jak jakiś gówniarz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 1. Ty nie umiesz programować 2. Ty nie sprzedajesz swoich... czegoś, co dowcipnie nazywasz programem 3. Lol, wydajesz 500 zł na byle co jak jakiś gówniarz? 1. Nie wiesz czy umiem, czy nie. Jesteś jeszcze dzieciakiem, i nie wiesz w czym programuje. Odsyłam cię do profilu. 2. Nie sprzedaję, tylko realizuję zamówienia. Ludzie często zamawiają programy do zarządzania firmą, czy sklepikiem. 3. Nie powiedziałem, że tyle wydaję na miesiąc. Aktualnie odkładam kasę "Na kupkę". I nie powiedziałem także, że mam co miesiąc 500 zł. Jeden miesiąc mogę dostać np. 300 zł, a na drugi 0 zł. Na tym polega praca programisty. Jest zamówienie - jest kasa. Im szybciej wykonasz pracę, tym lepiej dostaniesz zapłacone od klienta, który oczekuję najwyższej klasy produkt. Następnie. Nie zdarzyło mi się jeszcze pisać programów do dużych przedsiębiorstw - sam nawet nie chcę tego robić, ponieważ można się nieźle nadziać. ( Chodzi mi głównie o stukniętych dyrektorów, czy kierowników tyższe sklepów. ). Dlatego piszę programy głównie do małych firm handlowych, i innych. Zdarzyło mi się nawet pisać program do zarządzania warzywniakiem. I proszę się nie śmiać, ponieważ za ten program otrzymałem wynagrodzenie wysokości 250 zł, oraz uścisk ręki szefa tegoż "Zieleniaka". Klienci wymagają również stabilnego, oraz szybkiego programu dostosowanego do różnych typów komputerów. Zdarza się, iż niektóre firmy posiadają jeszcze komputery z ubiegłego stulecia, więc trzeba programy dostosowywać do każdego komputera, pod każdy procesor czy ilość pamięci RAM. Również także są firmy, które działają i operują tylko na systemie z kategorii Linux, czy MacOSX, więc programista w moim fachu musi mieć podzielną "intelektualność" przekompilacji, przepisywania programów. Kropka. PS. TO SIĘ NAZYWA POST MOE'GO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Czesc dziadku Moego, twoj wnuk jest w domu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 ciesz się dzieciństwem, bo jak już przeminie będzie za późno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 No fakt, ale chcę całe życie tak właśnie zarabiać na życie - programując :) ( oraz wykonywać pracę informatyka ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 TO SIĘ NAZYWA POST MOE'GO! Nick możesz sobie dać jaki chcesz, ale zasad pisowni nie zmienisz, przykro mi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Słuchajcie mam problem, nie wiem co zrobić. Gdybym 5 min temu skończył 19 lat, albo za 1 dzień miał 16 to czy moge brać udział w ankiecie? Prosze o szybką odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Spoczko, ma być około 16-18 lat. Równie dobrze może to napisać DobryZiom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi