alwin Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Wchodzimy na speedtest.pl / mierzymy prędkość łącza i wklejamy wynik, zobaczmy kto ma najszybszy net. Ja raczej najwolniejszy :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 i po co to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Za dużo u mnie osób siedzi na nadajniku. Za 2 godziny miałbym sporo więcej bo dziś coś muli ale i tak nie jest krytycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 módl się, żeby ci twoi profesorowie nie wleźli tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 módl się, żeby ci twoi profesorowie nie wleźli tutaj Dobre :borek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 dlaczego ty jesteś z Brazylii btw i r sad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Jeśli to do mnie, to nie rozumiem. :ranmus: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 @up Mój szwagier wykłada na uniwerku, koleś kumaty- doktoraty itp. Pokazałem Mu ten temat, On puścił Go dalej w swoim gronie profesorów więc miejcie swiadomość że jesteście obserwowani. I wiecie co? Piją wódę, zagryzają i śmieją się coraz bardziej z posta na post.. Ogólnie żenada- lepiej zamknijcie Go i trochę poczytajcie bo takich pierdół to dawno w necie świat nie widział. A poxipol dostaje plusa od Pana prof.**** za wiedzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 I dalej nie rozumiem, czemu to ma służyć? Co jest w tym temacie? Hm? :borek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owyn Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 :prop: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 19 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 O matko.. jak Wam każe skoczyć z bloku to to zrobicie? Test niezdany.. żenuła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 I dalej nie rozumiem, czemu to ma służyć? Co jest w tym temacie? Hm? :borek: bo ten temat nie ma sęsu :ranmus: o fajne emotikonki!1 @dwa eks up najs @up to teraz trolling nazywa się "testem"? lol już pomijam to, że istnieje pewna "niewielka" różnica między samobójstwem a pisaniem dennych postów w internecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Ha, wymiatam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Ha, wymiatam! Ha, wymiatam ! Wiedziałem, że jak Ty dasz test to będzie największy LOLS, teraz czekam na bagno ... tak, tak, przerobiłem obrazek :# bo też chciałem mieć słit łącze, takie jak ma Darlix, LOLS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 nickolas jest smieszny :borek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Korzystasz z usług Smotra? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Ha, wymiatam ! Wiedziałem, że jak Ty dasz test to będzie największy LOLS, teraz czekam na bagno ... tak, tak, przerobiłem obrazek :# bo też chciałem mieć słit łącze, takie jak ma Darlix, LOLS Dałem swój prawdziwy test parę postów wcześniej buraku, to ze przerabiałem, to chyba widać po kompresji jpg w paincie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Korzystasz z usług Smotra? :) Tak :D Dałem swój prawdziwy test parę postów wcześniej buraku, to ze przerabiałem, to chyba widać po kompresji jpg w paincie. Idioto, czy ja Cię wcześniej przezwałem od buraka etc. ? Teraz tak, wcześniej nie. A i przeczytaj swój post kilka razy :) Po za tym używam do tego celów innego programu niż "Paint" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 :psichix: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Burak a idiota, jest różnica. Idiota jest bardziej obraźliwe, ale ktoś musi być mądrzejszy :) Paint, nie paint, kupa mnie obchodzi czy używasz jakiegoś fotoszopa czy czegoś innego, i lansujesz się tym, jak efekt jest ten sam co w paincie. Umiejętność wykorzystania programu u Ciebie leży. Nie wiem co w moim poście jest źle, ale Twoim widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 :wheelchair: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Burak a idiota, jest różnica. Idiota jest bardziej obraźliwe, ale ktoś musi być mądrzejszy :) Paint, nie paint, kupa mnie obchodzi czy używasz jakiegoś fotoszopa czy czegoś innego, i lansujesz się tym, jak efekt jest ten sam co w paincie. Umiejętność wykorzystania programu u Ciebie leży. Nie wiem co w moim poście jest źle, ale Twoim widzę. Om, nom, om, nom, tak lansuje się tym. Ja nie umiem korzystać z mojego wypasionego programu ! oh ja cie :( CO ZA PECH !!. Widzisz ? Ahaaaaaa, a od kiedy ? Bo nie wiem :( Zresztą... po co się kłócić ? Wolę przemilczeć tą sprawę. Bo po prostu w Twoim pierwszym poście spodobał mi się Twój wynik i też chciałem mieć takie łącze internetowe, więc sobie przerobiłem inny obrazek na taki jaki chciałem uzyskać, bo pomarzyć nie zaszkodzi o takim łączu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Niedługo przeprowadzą światłowody przez niektóre miasta, to będzie szybki net. Poczekajmy jeszcze 30 lat na rozwój polski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Huh. tak mnie tu dawno nie bylo, a widze ze nic sie nie zmienilo, nawet grela taki sam ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Nie...swoim komórkowym łączem 32kbps sie chwalić nie zamierzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi