baca Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Dzisiaj założyłem nowy portal:E-GameCity.pl Zapraszam do rejestrowania i zakładania nowych tematów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 cos wiecej o nim napisz. o czym jest, czym sie rozni na tle innych portali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 @Psysiu Trza kliknąć w linka, Psysiu :P Jest o syfach na bosza (telefon komórkowy), jest to narazie zwykłe forum z paroma linkami Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Więcej napiszę jak będzie ukończony. Ale za cel stawiam platformy mobilne(komórki, tablety, itp) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Możesz tutaj pisać wrzystko, co tylko chcesz. wrzystko rz Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 O kurde! Ale fajna stronka! Też taką chcę! Nie, niefajna i nie chcę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Mała literówka. Edit: zelman wiem, jeszcze nic nie ma, ale to początek, istnieje dopiero 1.5 h, zmienie szatę graficzną no i uleprzę działy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 A tak pozatym, bo jestem nie w temacie, co to za programy PC odpalane na komórki? Chodzi ci o odpalanie np. Linuxa pod komórką i uruchamianie wszystko co się uruchomi? Te programy z laptopa już nie pójdą, co nie? :( Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Stronka do duBBy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 doctor: konwertery, programy do przesyłania danych na komórkę, itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 rzyczę powodzenia w uleprzaniu tegórz forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 18 Listopada 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Portal != Forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Portal != Forum ta strona to jak widzimy forum -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Portal != Forum Moje tłumaczenie :P Portal IS NOT A Forum no czyli, że portal to nie to samo co forum no :P --- w sumie nie pamietam czy A czy AN czy nic tam nie dawać, jak wiesz to napisz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 18 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Moje tłumaczenie :P Portal IS NOT A Forum no czyli, że portal to nie to samo co forum no :P --- w sumie nie pamietam czy A czy AN czy nic tam nie dawać, jak wiesz to napisz ;) an przed słowami, gdzie pierwsza litera to a, żeby dziwnie nie brzmiało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 an - a, e, i, o, u, y (samogłoski) a - spółgłoski Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Więcej napiszę jak będzie ukończony. Ale za cel stawiam platformy mobilne(komórki, tablety, itp) Po jaką cholerę reklamować coś co nie jest skończone, a właściwie dopiero zaczęte? :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi