4tk Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Tytuł: Motyle 2 Gatunek: Zręcznościówka Opis: Kontynuacja kultowej gry i za razem pierwsza gra którą zrobiłem w 100%. Andrzej, główny bohater jest w buntowniczym wieku i pewnego dnia postanowił wyżyć się na motylach. Tym razem mamy do wyboru aż trzech Andrzejów, a mianowicie Classic, Dres i Lajt. Download: Tutaj go nie ma Rozmiar pliku: 1656 KB Autorzy: Programowanie: 4tk i trochę Bolesław Brama Fabuła: 4tk i neros z lekką pomocą Michała Myślicielskiego Grafika: 4tk, lecz nie obyło się bez pomocy Kasandry Pięknickiej Muzyka: Nie wiem, nie mam głośniczków, lecz chyba maczał w niej palce Robert Zachodni Screeny: #1 | #2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 lul jesteś taki zabawny!1 usrałem się w majty!1 nie, nie jesteś fajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Nie no, w szablonie było to myślałem że będę przez to fajny :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 jesteś noobem... dałbym 0/5 ale niech będzie... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Dobryziom zrub coś lepszego to pogadamy!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 6 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 5/5! W końcu jakaś normalna grafa a nie pixeloza wszędzie. Do tego taki śmiechowy opis, że huhohaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Nie chce mi się :) Ostatnio nawet dawałem przykład Alien Slayer i MapEdytor... możesz zobaczyć :) Zresztą to ty dajesz "grę" do oceny to oceniam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Ja nie dałem gry do oceny tylko do prezentacji!!!1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Gra o wiele lepsza od pierwszej części. Podobało mi się innowacyjne rozwiązanie które polegało na zamianę motyli w latające mozarelle. 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 właśnie, dlatego mam prawo się na jej temat wypowiedzieć - jest do dupy :) To jest moja opinia i jej nie zmienie :) Ty jako autor powinieneś ładnie podziękować za ocenę a nie Dobryziom zrub coś lepszego to pogadamy!!!! Pozdro :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Dzienkuje za ocene i pozdrowienia ale ja cie nei pozdrawjam!!1! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neros Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Ekhm, ekhm... Nie wiem co powiedzieć -.0 Nom uśmiałem się, dzięki za kontynuację. Teraz czekamy na Motylki 3: Powrót Króla... @edit. Sorka zapomniałem o ocenie 4.9/5 bo mnie nie ma w fabule!!!jedenjedenoneone111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morti Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Ta gra jest nie do przejścia :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Dzienkuje za ocene i pozdrowienia ale ja cie nei pozdrawjam!!1! idz na dwór pobiegaj :) "!!1!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bidziu890 Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 kurna mać.. znowu to "coś" + = więc tak graficzka jest lekko lepsza (niż na screenach 1 części MOTYLE chyba bo nie ściągałem bo zawirusowane było) kolejny minus= kurna przejść się tego dziadostwa nie da :P a i zapomniałem dodać że wielkim plusem jest to że nie jest zawirusowane :P jak tamto. W tedy było 1/5 teraz nogę dać 2/5 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 a umiem pboiegać a nie to co ty rze kantujesz na wfie!!!1 dziecko... ogarnij się trochę, poćwicz pisownię(nie wiem czemu jeszcze nie było ostrzeżenia za pisownię...) i najlepiej idź się utop :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 6 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 dziecko... ogarnij się trochę, poćwicz pisownię(nie wiem czemu jeszcze nie było ostrzeżenia za pisownię...) i najlepiej idź się utop :) idz na dwó pobiegaj "!!1!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 nie dopisałem "r"... baaardzo przepraszam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 spoko gra ;] 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 pierwsza część była 100x lepsza :C sequele niemal zawsze wychodzą gorzej więc podwyższę ocenę o jeden. Tak więc 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muchaszewski Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Ta gra nie ma sensu. Nie da się jej przejść, nie ma tutoriala, Enter mi nie działa ale dałem sobie rade. Nie ma jakiego kol wiek licznika. Nie wiadomo o co w ty chodzi. Czyli 0.5/5. Dawno czegoś takiego nie widziałem. Nie chce cię obrażać ale grafika 1h programowanie 10 min. Wszystko oczywiście bym zrobił samemu Ehhhhhh.... Sory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Wszystko oczywiście bym zrobił samemu Ehhhhhh.... Sory. Nie mam zapału do robienia czegoś. Nawet mini gry nie dokończyłem. Zawsze dochodzę do 50% i koniec. Mam co najmniej 100 projektów i wszystkie na 50% bo albo mi się nie chce albo nie umiem i mi się odechciało :( Życie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 nie dopisałem "r"... baaardzo przepraszam! niewybaczam !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muchaszewski Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Nie mam zapału do robienia czegoś. Nawet mini gry nie dokończyłem. Zawsze dochodzę do 50% i koniec. Mam co najmniej 100 projektów i wszystkie na 50% bo albo mi się nie chce albo nie umiem i mi się odechciało sad.gif Życie Moją najmniejszą mini grę robiłem przez miesiąc. Zawsze miałem tutorial, porządne menu i gra miała sens. I ja niedokończoną grę nazywam wtedy gdy nie wykonałem wszystkich pomysłów. Chcesz to ci jedną wyśle jeśli jeszcze ją mam. Edit. Jednak nie mam żadnej. Zapomniałem że formata robiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Dobra, przyznaję, że nie zamierzałem ściągnąć tej gry, ale posty w tym temacie mnie do tego zachęciły. Więc tak: Programowanie: 4tk i trochę Bolesław Brama To chyba najlepsza część tej "gry", co nie oznacza, że naprawdę dobra. Fabuła: 4tk i neros z lekką pomocą Michała Myślicielskiego Fajna fabuła, Głuchowski się chowa. Grafika: 4tk, lecz nie obyło się bez pomocy Kasandry Pięknickiej Kaśka się nie postarała : ( Muzyka: Nie wiem, nie mam głośniczków, lecz chyba maczał w niej palce Robert Zachodni To kup głośniki, bo Robert cię w kija zrobił z tą muzyczką. To nawet nie zasługuje na ocenę, ale wystawię aż 1/5, bo po zabiciu 2000 motylków na ekranie pojawia się naga Emma Watson. I nie, nie zrobię czegoś lepszego żeby móc z tobą "pogadać". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 emma serio wyskoczyła? woo...ściągam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morti Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 4tk zrób większy room, jakiś bonus typu wielka siatka i będzie coś na podobieństwo pierwszej części kurki wodnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 morti, ja wiem że ty byś tak zrobił i byś w to orał dniami i nocami... ale to by było itak cienkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morti Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Ta ale chyba leprze niż tera :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Czekam na zakończenie trylogii w wykonaniu DobregoZioma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi