4tk Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Czy jest jakiś program, który umożliwia zapisania całej strony www (razem z podstronami) w takim stanie, w jakim jest obecnie? Jeśli tak, to jaki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Bierz co chcesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 6 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 wget (link do strony z poradnikiem coś szwankuje, ale program jest świetny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Czy to normalne, że wget mi się zamyka zaraz po włączeniu? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 wget jest konsolowy wget <strona> Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Wiem, że lamię, ale chodzi mi o to, jak się do niego dostać. Zaraz po uruchomieniu wyłącza mi się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 WinHTTrack, pluginy ScrapBook i WebSpider do Firefoxa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Musisz uruchamiać z cmd i tam wpisywać (ew. w GM napisz program, który dopisze argument [execute_shell] :D) Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 napisz plik bat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi