MB22 Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Potrzebuję grafiki bolidów Formuły 1 z sezonu 2010. Wszystkich 12. Najlepiej z napisami itp. Rozmiar 80*40 Z góry wielkie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Top down, czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MB22 Opublikowano 23 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 top down Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 sam miałem się zabrać za coś takiego... ale brak głównie grafiki :/ Jeśli była by taka możliwość to poprosiłbym z 200x100 ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Ja zrobiłem coś takiego, przerobiłem troszkę line art vianoma: ten drugi na samej górze nie jest mój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 29 Października 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 No, to są tegoroczne barwy jak nie wiem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Nie wiem nie znam się na formule, nie interesuję sie nią dajcie jakieś zjęcia to kolory przerobię i dam inne wzory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 29 Października 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Nie wiem nie znam się na formule, nie interesuję sie nią dajcie jakieś zjęcia to kolory przerobię i dam inne wzory Google grafika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Wiem, Tak Jakoś mi się napisało jak narazie narazie tylko zrobiłem bolid kubicy, więc nie będe wrzucał jednej graficzk, wieczorem może wrzucę kilka graficzek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Wystarczy trochę pokombinować. ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 trackmania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Dokładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżamper Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Tylko przedniego spoilera brak :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi