Hunter Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 gnysku, nie dziw się, wiesz z kim masz do czynienia przecież ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 12 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zastanawiam się czasem, czy na GMCLANie średnia ocen nie wygląda tak: 1 - badziew, 2 - badziew, 3 - badziew, 4 - taka sobie, 5 - minecraft raczej: 1 - nie lubie autora 2 - do dupy ale to jego pierwsza gra 3 - to samo co wyżej ale zależy od humoru 4 - dobra gierka 5 - moja gierka to wstawie 5/5 :borek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 12 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 6 - Zazdroszcze autorowi, wiec zbagatelizuje jakosc jego projektu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 12 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 6 - Zazdroszcze autorowi, wiec zbagatelizuje jakosc jego projektu Nie ma szóstek :ranmus: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 12 Stycznia 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Sprawdź w słowniku co znaczy "zbagatelizować" i dowiesz się, że jednak są :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 12 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Trzeba wykreślić trójkę i będzie miejsce. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 12 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Sprawdź w słowniku co znaczy "zbagatelizować" i dowiesz się, że jednak są :D Nie muszę korzystać ze słownika, aby znać znaczenie takich trywialnych słów ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Dorób 6 na wzór mnie! Mnie się bardzo podobała, nie wiem co crackkk marudzi. 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 26 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Jakby ktoś miał jeszcze ochotę "popykać" to wrzuciłem na yoyogames wersję Alienów po angielsku ( tłumaczenie może nie jest the best, ale dają radę :D ) tutaj jest link: DOWNLOAD Jakby co, to serwer jeszcze stoi, w sumie od wczoraj :) Oficjalnie nie zapowiadałem, bo w sumie to jest ta sama wersja tylko po angielsku, te błędy które były są nadal... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 o to sobie zagram bo jestem w plecy kilka aktualizacji. A cwaniaczkow z yoyo az sie prosi sterroryzowac minigunem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 E tam Bez sensu w ogóle wypowiadać się na temat gry, która oferuje 10% pełnej wersji. Jednym będzie się podobała i będą czekali, a drugim w ogóle, są jeszcze trzeci, obrzucacze błotem, ale tych to olać ciekłym kałem. Póki co nie ma nawet możliwości stawiania dedykowanych serwerów, gra jest w fazie tworzenia i tyle na ten temat Mi też się nie podobają jakieś świnie, farmy i inne duperele na TwarzBooku, a mimo to gra w te gry masa ludzi. Btw. nie bierz tego do siebie ,to była prowokacja mająca na celu rozruszać temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Btw. nie bierz tego do siebie ,to była prowokacja mająca na celu rozruszać temat. Wiem, dlatego się uśmiechnąłem :) Nie mniej jednak, to co napisałem to prawda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi