ALT Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Jak to zrobić?.Trza dawać zmienne pozycji gracza,wyglądu...itp.a potem wysyłać prze jakiegoś DLL??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 39dll.dll Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 12 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 przykład? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Mój stary tutorial, ping pong dla 2 graczy : https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=18378 Jeden błąd w nim jest, mianowicie, wysyłam cały czas pozycje X i Y piłki, zamiast wysyłać tylko direction, jeśli go zmieni :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 13 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Cholera.W tamtym temacie jest że trza kliknąć 'Merge game...' U MNIE NIE MA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Ale masz export i import. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Zamiast używać opcji "zerżnij" napisz na podstawie tego co tam wyczytasz(czyli zerżnij przepisując). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Merge było mu potrzebne do importu skryptów 39dlla nie do zrzynania. EDIT: otwórz przykład z 39dll potem eksportuj skrypty a w swojej grze importuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 13 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 W tym pliku zip jest tylko 39dll! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 http://host-a.net/39ster/39dllV25.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Bo skrypty w moim tutku, były w grze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 14 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Dobra działa,sprawdzałem,wszystko działa nie wywala błędu,WIELKIE DZIĘKI! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi