Wojo Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Dzisiaj nie mogłem obejrzeć filmiku bo te prawa autorskie itp. znalazłem stronkę youtubeproxy.org wkeliłem link i obejrzałem. Po jakimś czasie poszedłęm dalej i wyskoczył mi jakiś komunikat odnośnie pieniędzy itp. nie wiem o co może chodzić(pytam serio) czy będzie taka afera jak z pobieraczkiem ? wiecie nie chce problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Takie serwisy tylko zarabiają na Tobie, używaj proxy normalnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 1 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Dokładniej ? Nie muszę płacić czy co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Ściągnij HotSpot shielda albo przez AOLa się łącz, na AOLu mogę oglądać filmiki stąd: http://www.hulu.com/ normalnie są dostępne tylko dla ameryki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 1 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Dobra dzięki ale nie chodzi mi o to chodzi mi o to czy muszę zapłacić i będzie coś jak pobieraczek. a tego wlasnie nie chce żeby tak było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 1 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 odpowiecie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 1 Października 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 A rejestrowałeś się? Nie? No to jak Ci rachunek przyślą, telepatycznie? Na pobieraczku ludzie mieli konta, to dostali rachunki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 1 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Nie ale mi wyskoczyło coś do zapłaty euro czy jakieś inne jak chcecie to zobaczcie na tej stronce jakiś film i przejdźcie do następnego i wam wyskoczy a z resztą gnysek trochę mi uświadomił ale nie do końca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 UŻYTKOWNIK WOJO PROSZONY O NIEZWŁOCZNE UISZCZENIE OPŁATY 4.999 OJRO NA KONTO 934384824728347283. Zgodnie z regulaminem bla bla bla. Wyskoczyło. I co zapłacicsz? Nie rób dałna z siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi