sfinkss Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Proszę bardzo; ) http://praca.gazetaprawna.pl/artykuly/4552...omputerowe.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 jest z pewnością dużo fajnych "kierunenów" ale omijałbym szerokim łukiem te polskie zrobione specjalnie dla gier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 1 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 drobny błędzik. No tak, racja, ale wiesz dla kogos kto naprawde tylko tym sie interesuje itp, ale na powaznie, to o wiele lepszy kierunek niz informatyka jako taka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 ale na powaznie, to o wiele lepszy kierunek niz informatyka jako taka. Informatyka daje ci możliwości pracy na prawie każdym stanowisku informatycznym. Po studiach z "gier komputerowych" raczej pracy nie znajdziesz wg mnie skoro polskich projektów gier jest tyle co wody na pustyni. Btw, po skonczeniu studiów z informatyki + douczenie się z książek gamedev nie powinien stanowić większego problemu więc po co specjalne studia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 A co Ci dadzą te studia z informatyki? Jak samemu się nie opanuje programowania czy gamedevu, to studia tu jakoś wybitnie nie pomogą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Jak samemu sie nię opanuje to się nie skończy studiów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Lol, Vidyagems. Teraz do robienia gier wystarczy papierek?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 a ja nie chce żadnych gier zasranych robić, ja chcę programować albo układać płytki PCB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wallmart Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 a jak sie robi gry jeżeli wg ciebie sie ich nie programuje? robi sie crysisy w game makerze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 1 Października 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 a jak sie robi gry jeżeli wg ciebie sie ich nie programuje? robi sie crysisy w game makerze? W programe makerze albo opcjonalnie w crysis makerze. Są różne opcje do wyboru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 nie oszukujmy się - żaden z was łącznie ze mną prócz PsichiX'a, Dawidds'a, Gnyska, Snake'a i reszty elity niczego nie osiągnie tworząc gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Jak samemu sie nię opanuje to się nie skończy studiów Nie wiesz jak bardzo się mylisz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 1 Października 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 nie oszukujmy się - żaden z was łącznie ze mną prócz PsichiX'a, Dawidds'a, Gnyska, Snake'a i reszty elity niczego nie osiągnie tworząc gry. Niepowiedziałbym Pomijając wszystko i tak prędzej wymieniłbym z gmc takie osoby jak TeeGee, Uzjel, Psichix, Gnysek, czy Borek (kolejność przypadkowa) zamiast Snaka i dawiddsa. Aby coś osiągnąć tworząc gry trzeba to robić. Takie tylko moje małe ale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 z PsichiX'a, Dawidds'a, Gnyska, Snake'a i reszty elity niczego nie osiągnie tworząc gry. Elita GMClanu dodać trzeba. Bez obrazy. To że jestem najlepszym mechanikiem w moim małym zakładzie na zadupiu wiochy nie znaczy że mogę chociażby zmieniać kółka Kubicy w Renault Team. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Ja coś osiągnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 To że jestem najlepszym mechanikiem w moim małym zakładzie na zadupiu wiochy nie znaczy że mogę chociażby zmieniać kółka Kubicy w Renault Team. Tego nie robią mega dobrzy, tylko dobrzy i popularni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matis3 Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 To samo wymyślili na uj, choć dopiero na magisterce więc mnie to jeszcze nie dotyczy. Sam mam pewne wątpliwości do takich kierunków, bo jak patrzyłem na to czym się zajmują (jakie zajęcia) to jest prawie to samo co zwykła i brak skupienia na mniejszej ilości języków. Zmienia się całkowicie jedynie problematyka. Najlepiej poczekać na opinie tych co zaryzykowali. (dokładnie to 2 kierunki, projektowanie gier i tworzenie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 PsichiX'a, Dawidds'a, Gnyska, Snake'a i reszty elity TeeGee, Uzjel, Psichix, Gnysek, czy Borek Zapomnieliście o miki100 (twórca City Of Terrorism). Też elita. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 3 Października 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Zapomnieliście o miki100 (twórca City Of Terrorism). Też elita. No i oczywiście o gmclanowym mistrzu BesiXgorza, czy jak to się nazywa. Też elita. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 No i oczywiście o twórcy UTDoD, czy jak to się nazywa. Też elita. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 3 Października 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 No i oczywiście o twórcy UTDoD, czy jak to się nazywa. Też elita. :D Skoro tak uważasz to nie będę się kłócił ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 chcecie szukać elity? tu jest miejsce: https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=10140 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 3 Października 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 chcecie szukać elity? tu jest miejsce: https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=10140 Tak patrzę na to i widzę, że dorobek gmclanu jak na tyle lat jest baardzo słaby jeśli chodzi chociaż o te średnie gry. Dziwi mnie za to, że na liście nie ma Turrisa, a raczej, nie to, że go nie ma, a to, że lista w ogóle nie jest updatowana. Administracja mogłaby to zrobić jako jakaś podstrona na stronie głównej, a nie gdzieś w odmętach forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 ja kiedyś harowałem pół roku nad grą, której dziś nikt nie pamięta od tamtej pory nie zrobiłem żadnych gier na dłużej niż 5 minut, bo i po co. nie mam smykałki do marketingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 3 Października 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 ja kiedyś harowałem pół roku nad grą, której dziś nikt nie pamięta od tamtej pory nie zrobiłem żadnych gier na dłużej niż 5 minut, bo i po co. nie mam smykałki do marketingu A może była do dupy po prostu? Daj linka. edit: dołączam się do twojej akcji, nie będę robił gier bo nikt mnie nie lubi na gmc :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 nobOdy luvs meee!!!! *sob* nie, do dupy nie była. edit: zejdź ze mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 3 Października 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 To daj linka bo$he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Zapomnieliście o miki100 (twórca City Of Terrorism). Też elita. elity to ty tutaj szukaj: https://forum.gmclan.org/index.php?showuser=6167 https://forum.gmclan.org/index.php?showuser=6434 chociarz mam wątpliwości co do tego drugiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Tą listą pamiętam, że opiekowaliśmy się ja i Maximal. Ja już nie jestem w moderacji, a Maksia dawno już na forum nie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 3 Października 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Tą listą pamiętam, że opiekowaliśmy się ja i Maximal. Ja już nie jestem w moderacji, a Maksia dawno już na forum nie widziałem. Ja go widzę codziennie: Użytkownicy on-line 57 użytkownik(ów) aktywny(ch) przez ostatnie 15 minut: gości: 37, userów: 20, ukrytych: 0 ANtY, Marmot, Bidziu890, Saus, Piczer, Roki, Kofel, flipper, TeeGee, Shocker51374, Jaklub, Platyna, Maximal, Woock, Webzir, HuderLord, Snake, bartas, I am vader, programista Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi