Paqoo Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Jakie znacie portale społecznościowe? Które są najbardziej popularne? Możecie podać mniej więcej ile mają użytkowników i jakie funkcje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 facebook, nk lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 gmclan 5,789 użytkowników !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Paqqo, Ty se chyba jaja robisz, nie? http://wyborcza.biz/biznes/1,101562,529997...a_Facebook.html http://www.idg.pl/news/350154/Facebook.kon...a.klasa.pl.html http://socjomania.pl/nasza-klasa-vs-facebook/ A między innymi to jeszcze MySpace i Twitter... LOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 23 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Wiesz ilu użytkowników ma każdy z tych portali? Chodzi mi o wytypowanie największych graczy na tym rynku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 a co nastepny biznesplan piszez? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Boże, google Ci wyłączyli? Tu se poszukaj, nikt za Ciebie nie będzie wszystkiego robił. @UP Dołączam się do pytania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 23 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Nie wiem jak mam z niektorymi rozmawiac. Po prostu ich zignoruje, bo rece opadaja. Jesli ktos ma pojecie na temat serwisow spolecznosciowych, prosze o konkretne informacje. To nadaje sie na pisanie pracy badawczej. Temat rzeka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 BOŻE, dałem Ci stronę na której se poszukaj, a wątpię żeby ktoś kuźwa miał większą wiedzę na temat portali społecznościowych niż ten link co Ci podałem post wyżej. I nie Paqoo, to nie Tobie ręce opadają, tylko nam, wszystko musimy za Ciebie robić. Sry za wulgaryzmy ale chyba inaczej nie można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 To nadaje sie na pisanie pracy badawczej. Temat rzeka. Ty, rozumiem, masz ręce związane za plecami i czekasz aż Ci 14-latki wszystko napiszą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 23 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 To są ogólne informacje. Ilu użytk. ma Twitter, a ilu Myspace? Analogicznie nk i facebook? OK, podam informacje. "Facebook posiada ogółem 175 milionów użytkowników, zaś MySpace chwali się liczbą około 118 milionów." www.internetstats.pl/.../myspace-kontra-facebook-popularnosc-serwisow-w-polsce/ "W listopadzie bieżącego roku z serwisu społecznościowego Twitter korzystało 60,3 miliona..." www.wirtualnemedia.pl/.../coraz-wolniej-rosnie-liczba-uzytkownikow-twittera "Czyli dane osobowe 11 milionów użytkowników naszej klasy posiada... " antyweb.pl/nasza-klasa-i-11-milionow-uzytkownikow/ Facebook dominuje. Myspace drugie miejsce. Pozniej Twitter i na koncu NK. Nic dziwnego. Mozna sie bylo tego spodziewac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 http://1.s-nk.pl/img/banery/promo_banner_13mln_wide MONSTER FAIL PAKŁA-PAKUSKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Błagam, ******** mnie ***** bo mnie zaraz **** strzeli, masz tu link statystyk i wyjazd na google!! EDIT OK, podam informacje. "Facebook posiada ogółem 175 milionów użytkowników, zaś MySpace chwali się liczbą około 118 milionów." www.internetstats.pl/.../myspace-kontra-facebook-popularnosc-serwisow-w-polsce/ "W listopadzie bieżącego roku z serwisu społecznościowego Twitter korzystało 60,3 miliona..." www.wirtualnemedia.pl/.../coraz-wolniej-rosnie-liczba-uzytkownikow-twittera "Czyli dane osobowe 11 milionów użytkowników naszej klasy posiada... " antyweb.pl/nasza-klasa-i-11-milionow-uzytkownikow/ Facebook dominuje. Myspace drugie miejsce. Pozniej Twitter i na koncu NK. Nic dziwnego. Mozna sie bylo tego spodziewac. To po zasranego grzyba zakładałeś ten temat, zresztą po cholerę podajesz wyniki? Wątpię że kogoś to obchodzi, a jeśli to przepraszam... LOL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 23 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Cllpsd.pl chyba ma najwięcej użytkowników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Wiesz ilu użytkowników ma każdy z tych portali? Chodzi mi o wytypowanie największych graczy na tym rynku. Cllpsd.pl chyba ma najwięcej użytkowników Według odpowiedzi Paqqo pasuje idealnie, to teraz masz najwięcej użytkowników... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 23 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Twitter jest chyba tylko po angielsku - to brytyjska strona? Myspace po polsku. Facebook to samo. Znacie jakieś inne portale tego typu? A Blip? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 A nie widać ? : o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 O, o o o o, masz kurna polskiego twittera, TWITT.PL. Radujmy się teraz *****! Ja *******.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Wulkanizacja, mechanika - Bilen Din, Chełm, Piastowska 3 (www.bilendin.pl) PRO KAMERZYSTA tylko u PAQOO !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 23 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Nickolas - spam. Jesli nie masz nic madrego do powiedzenia, milcz. Nie musisz dziekowac za dobra rade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 To Ty nie spamuj tematami, których odpowiedzi można znaleźć w pierwszych wynikach google... EDIT I jak gadasz że masz tak malutko czasu, to zamiast pisać tematy na gmclanie i czekać jak głupi na odpowiedź to w tym czasie szukaj w google, a nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Diaspora ma na dniach wystartować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Paqoo, po co pytasz się i piszesz oczywiste rzeczy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Wiesz ilu użytkowników ma każdy z tych portali? Chodzi mi o wytypowanie największych graczy na tym rynku. Śmierdzi mi to założeniem profilu fikcyjnego/fanowskiego i rozesłaniem massive spamu, a wam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 I kto tu będzie spamował... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 i po co sracie żarem? pyta o jasne sprawy - nie odpowiadacie, i świat jest piękny, a Wy nie będziecie potrzebować botoksu, bo zmarszczki Was nie dopadną z nerwów i żali jakie tu wylewacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 "Facebook posiada ogółem 175 milionów użytkowników, zaś MySpace chwali się liczbą około 118 milionów." www.internetstats.pl/.../myspace-kontra-facebook-popularnosc-serwisow-w-polsce/ Wiki: W kwietniu 2010 r. liczba użytkowników na całym świecie szacowana była na 450 mln[1], a co miesiąc wgrywany jest ponad 1 mld zdjęć oraz 10 mln filmów[2]. Myspace: Jak podają twórcy portalu, konta założyło już ponad 250 milionów osób z całego świata. cos słabe masz te informacje paqoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 http://www.indiedb.com/ http://www.moddb.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Warsztat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi