4tk Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Jest taki? Jeśli tak, to mógłbym jakiś link? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Tak, jest. Nie, nie dostaniesz linku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 KUP SOBIE peesdwójki ciągle sprzedają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 dobra, ja też bym chciał się dowiedzieć... jaki ten emulator... ale taki by Crash Bandicoot poszedł :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 pcsx2 - google zuo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Może i są ale nie działają tak jak trzeba... Lepiej faktycznie kupić konsolę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 21 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Mówcie co chcecie, ale ja nie kupię, bo teraz brat się wyprowadził do żony i mi moją podp*erdolił i nie chce oddać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 to uprowadź mu żonę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 powiem wam tak: któraś część crascha śmiga i wszystkie wwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 21 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Paqo: Jest taka możliwość, że ja wstawię 1000 linków a ty mi prześlesz przerobione PS2? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Mówcie co chcecie, ale ja nie kupię, bo teraz brat się wyprowadził do żony i mi moją podp*erdolił i nie chce oddać. Hmmmm, może jednak nie była twoja? http://www.emuinfo.pl/emulatory.php?sid=aa...95ac2175ec6cb2e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 CdgenPS2 ColemPS2 Bgm2Wav Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 21 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 No i assasin jest spoczko, bo zapodał link, a inne placki tylko gadają :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 No i assasin jest spoczko, bo zapodał link, a inne placki tylko gadają :| a ty nie jesteś "spoczko" google cię zbanowały, a one nie mogą się mylić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Września 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 dobra, ja też bym chciał się dowiedzieć... jaki ten emulator... ale taki by Crash Bandicoot poszedł :P Crash Bandicoot to wychodził na PSX, na PS2 wyszły tylko gry z tą postacią i nazwą Crash w tytule w które nie da się grać. http://pcsx2.net/ Ale działa średnio. Polecam jednak zakup konsoli, nówka kosztuje chyba ze 4 stówy - to nie jest drogo (pewnie połowa z was ma droższe telefony). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Crash Bandicoot to wychodził na PSX, na PS2 wyszły tylko gry z tą postacią i nazwą Crash w tytule w które nie da się grać. http://pcsx2.net/ Ale działa średnio. Polecam jednak zakup konsoli, nówka kosztuje chyba ze 4 stówy - to nie jest drogo (pewnie połowa z was ma droższe telefony). a crash bandicoot 4 i crash bandicoot 5? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Września 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Nie słyszałem o takich grach. Jest Wrath of Cortex, Twinsanity, Nitro Cart i ten ostatni przerobiony na bijatykę, ale z Crasha to ma tylko postacie i logo. Ogólnie gry nie wydane przez Naughty Dog (które stworzyło Bandicoota) tylko przez Konami, CernyGames, Vivendi, czy Sierrę to całkiem inny Crash niż te pierwsze 4 części. Niestety, licencja trafia w coraz gorsze ręce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikan98 Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Po co komu crash jak jest ratchet a clank Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Po co komu crash jak jest ratchet a clank kiedy zobaczyłem twoją ksywę w kolumnie "Ostatni post" od razu wiedziałem, że będzie kupa śmiechu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Crash Bandicoot to wychodził na PSX, na PS2 wyszły tylko gry z tą postacią i nazwą Crash w tytule w które nie da się grać. http://pcsx2.net/ Ale działa średnio. Polecam jednak zakup konsoli, nówka kosztuje chyba ze 4 stówy - to nie jest drogo (pewnie połowa z was ma droższe telefony). Chociaż u mnie w mieście jest sklep, w którym sprzedają własnie xbox'y 360 za 450 zł - więc można wybrać :P Chociaż bardziej się opłaca kupić ps2 używane, które można trafić nawet za 170 zł [allegro] Po co komu crash jak jest ratchet a clank Po co komu mikan98 jak jest fajny Jaklub? Tylko kto zrozumie to "zdanie" :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Po co komu mikan98 jak jest fajny Jaklub? żryj banana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi