Filar Społeczności ANtY Opublikowano 14 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Tytuł: Ultimate Tower Defense of DestructionGatunek: tower defenceOpis: Dowodzisz bazą obronną na obcej planecie podczas ataku kosmitów. Wykorzystując małą ilość pieniędzy musisz sobie poradzić z nadciągającą hordą (za każdego zabitego kosmite dostajemy golda). -3 ulepszenia każdej wieżyczki -4 różne wieżyczki -5 grafik przeciwników -4 różne mapyDownload: http://anty.codedaemons.pl/UTDoDRozmiar pliku: 3MBAutorzy:Programowanie: ANtY (z małą pomocą yxego)Fabuła: ANtYGrafika: ANtYMuzyka: sprawdź w foobarze/winampie ;) Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 pierwszej planszy na starcie nie moglem przejsc, za to ostatnia to juz latwiejsza, ogolem nie jest nudne, ani monotonne, stopniowo zwieksza sie poziom trudnosci co jest fajne bo jak juz myslisz ze obcykales i jestes na dobrej pozycji to zaraz Ci przyspieszaja i trudniej ich ubic. ale przydaly by sie dzwieki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Brak wskaźników którą falę już ubiliśmy, nie ma żadnego scora i jak się nasra ulepszonych wieżyczek to nic nam potworki nie mogą już zrobić. Żeby przegrać to chyba będę musiał powciskać parę razy button "GO" Co do grafiki, to jest ona za bardzo zblurowana, wieżyczki nie są jakoś specjalnie urozmaicone ( wyglądem ). odemnie 3/5. EDIT: a i brak jakiś wieżyczek AoE czy też wieżyczek które ulepszają statystyki innych wieżyczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 14 Września 2010 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Trudno zbalansować taką grę, bierz sobie po 3 fale we wcześniejszej fazie :) (3 szybkie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 bardzo fajne ja osobiscie dotrwalem 14min ale wzialem se 3 na raz szybkie i zdechlem w kazdym razie fajnie sie gra grafa nienajgorsza brakuje dzwiekow ale dam 4 ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Zapomniałeś o opcji sprzedawania, albo nie zauważyłem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 14 Września 2010 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Zapomniałeś o opcji sprzedawania, albo nie zauważyłem? Faktycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 postanowiłem to zakończyć. Time: 62 : 22 Cash: 520846 Popracuj nad balansem, na początku jest za trudno potem za łatwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekadiusz Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Mi gra się bardzo podoba, ale jest za trudny poziom w pierwszych etapach. Planujesz kolejną wersję?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lordis Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 widzę że obsługa photoshopa na słabym poziomie :P ale gra nawet fajna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 15 Września 2010 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Mi gra się bardzo podoba, ale jest za trudny poziom w pierwszych etapach. Planujesz kolejną wersję?? yhm, można tak powiedzieć. @up: no, grafikiem to niestety nie jestem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 11 Października 2010 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Ma ktoś jakieś uwagi/propozycje co mogłoby się znaleść w drugiej części? Co już jest : -nowe towery; -balans; -sprzedawanie; -dzwieki, muzyka; -efekty; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Może level editor? :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 NIe grałem w jedynkę ale może jakieś jednostki którymi możemy kierować? Np posiadałyby specjalne umiejętności czy czary:) Tak miałem w moim SCUDef- https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...mp;hl=starcraft Niestety narazie projekt stoi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 przydałoby się jakieś ograniczenie tych wieżyczek bo jak masz ich za dużo to gra staje się zbyt prosta <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Różne ścieżki rozbudowy wież, np nie tylko jakaś Fire I-FireII-FireIII tylko np FireI-FireII/MagmaI/EmberI itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi