Gość Kamilosek Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 siemka , Robie bijatyke an 2 graczy przez internet mam juz gotową grafike podant 20 kombosow umiem robic polonczenie internetowe szukam tylko osobo do takiego mini teamu ktora by zaaprogramowala chodzenie, itp P.S jesli to ne jest dobry dzial to posze o przeniesienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Niedawno zacząłem robić projekt bijatyki ale porzuciłem go na rzecz logicznej gry platformowej. Akurat jest zrobione chodzenie i skakanie może ci się przydać https://gmclan.org/up539_12_fight_engine_niekompletny.html Zawsze jak coś robię to dobrze to komentuję także nie powinnieneś mieć kłopotów. Jedna uwaga deklaracja sterowania jest w roomie init w "room creation code" EDIT: po za tym to może ci się przydać https://gmclan.org/index.php?plik=77 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamilosek Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 thx ten twoj przyklad nie dziala mam gm7 niewim czemu neidziala pisze cos o nowszej wersji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Może jest zrobione w GM8...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamilosek Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 jesli tak to raczej nie uzyje bo niemam pelnej wersji gm 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentoss Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 poczekaj, to ci zaraz przerobie na 7.0.5.0... chcesz na Pro czy Lite'a ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamilosek Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 lite jak mozes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Masz wersja LITE tylko że gm8 więc będziesz musiał sobie przekonwertować na 7 http://www.gmclan.org/up539_12_fight_engin...pletnyLITE.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iczigo Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Ja się zgłaszam na zrobienie kodu przekaż mi grafikę jednego ludzika, a ja zaprogramuje całą reszę będzie to oczywiście nasza gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentoss Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 taa... ode mnie też łap. Mam nadzieję, że bedzie na Lite'ach drygało tu jest -> (...) <- tu jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamilosek Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 dzienki wam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Robie bijatyke an 2 graczy przez internet umiem robic polonczenie internetoweilite jak mozes Na czym uczyłeś się robić "polonczenie" internetowe? Na kalkulatorze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamilosek Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 i Na czym uczyłeś się robić "polonczenie" internetowe? Na kalkulatorze? no jasne ze tak !!!! Widac ze ty sie uczyles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 no jasne ze tak !!!! Widac ze ty sie uczylesAle on ma kalkulator naukowy CASIO. A ty jakiś z kiosku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamilosek Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Niee z kiosku tylko z Reala Firmowy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentoss Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 po kiego grzyba ci Lite, skoro z mplayem i dllami kombinować można dopiero przy Pro, a o wieele łatwiej jest na funkcjach z Pro... Jesteś nielogiczny :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Niee z kiosku tylko z Reala Firmowy xDOMG. Nie rozumiesz że w GM Lite "polonczenie" internetowe jest NIEMOŻLIWE?! Ciekawe jak on robi te "polonczenia" internetowe. W Notatniku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamilosek Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 wiem ale mam gm 6 pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Ale on ma kalkulator naukowy CASIO. A ty jakiś z kiosku...No jasne, ale jakie pingi na nim mam! Po 30ms ciągle! Kamilosek, chodziło mi o to, że nie miałeś nawet jak testnąć tego multi :/ EDIT: Kurde, double ninja'd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentoss Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 wiem ale mam gm 6 pro i rzeczy z siódemki ci wchodzą ?? jak tak to i Pro chyba powinno, więc lepiej w pro mieć i git bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamilosek Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 ja za 3 dni kupuje pro 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 naucz się programować a dopiero potem zakładaj takie programy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamilosek Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 zg;asza sie ktos jescze do teamu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 a wogle ktoś się zgłosił? :D 35 postów, 14lat, Team: SZUKAM PISAĆ, pisze gry przez nata na gm7 LITE... nie no...kozak! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentoss Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 gm 6 Lite, bo dopiero za 3 dni kupuje legalną wersje 8.0 Pro nie lepiej prosić o kod do 8 Pro i analizować go sobie przy użyciu helpa w 8.0 Lite ? A, no i lepiej umieć już programować przed kupnem pro. @DobryZiom mówi się 'ProEloGozuFajter' :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 mówi się 'ProEloGozuFajter' emot11.gif Zapamiętam! ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Nie zachowuj się jak Pakło, Kamilosek i popracuj nad ortografią, bo jak na razie, nikt do Ciebie nie dołączy, w ogóle masz już jakąś część silnika? nie lepiej prosić o kod do 8 Pro i analizować go sobie przy użyciu helpa w 8.0 Lite ? [skreśl]Nie lepiej ruszyć mózgownicą i nie narazać się na bana za nakłanianie do piractwa?[/skreśl] zle zrozumiałem D: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi