Moe Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 SlashPlayer jest odtwarzaczem animacji i filmów flash, w formacie .swf ( Marcomedia Flash ) Pełna wersja odtwarzacza flash - SlashPlayera. W tej wersji poprawiono wiele rzeczy, począwszy od poprawienia funkcjonalności ( różne optymalizacje ) skończywszy na nowym GUI. Starałem się stworzyć czytelniejszy, ładniejszy od pierwszego program, nie tracąc na funkcjonalności - i co? Program według mnie działa nawet lepiej niż demo! Lecz ostateczna ocena, zależy oczywiście od was. W archiwum znajduje się także film testowy ( TestMovie.swf ) ps. Sorry za nieudaną pętelkę muzyczną!Zapraszam do pobierania i oceniania! Download: Pobierz! Screen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentoss Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 w poprzedim temacie na screenie byla TA gra. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Jedyne co jest lepsze niż w wersji demo to gui. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 nadal zwykła kontrolka ActiveX wykorzystana z jakiegoś przykładu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 zwykłe, do niczego nie przydatne...przynajmniej mi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 13 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 nadal zwykła kontrolka ActiveX wykorzystana z jakiegoś przykładu :) Jaki przykład? czego się czepiasz? Sam do tego doszedłem :D :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataner Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Program według mnie działa nawet lepiej niż demo! Nawet mój komentarz nie uczyni tego zdania śmieszniejszym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axlii Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Używam go ;p Zrób że można dać full screen czasem jakiś film obejrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi